ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015

Oι κάτοικοι της Μεγάλης Ελλάδας τραγουδούν στα γήπεδα: ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ υψώνοντας ελληνικές σημαίες ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ (Ελλάδα). ΔΥΟ (2) VIDEOΦώναζαν οι  κάτοικοι της Νεαπόλεως (Νάπολι της Ιταλίας)

Σε ποδοσφαιρικό αγώνα


---------- Προωθημένο μήνυμα ----------
Partenopei... Noi Siamo Partenopei (Finale Coppa Italia)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Juventus - Napoli 0-2 - Finale Tim Cup - 20.05.2012 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ NAPOLI ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ - "ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ" "NOI SIAMO PARTENOPEI" (Παρθενόπη Ελληνική αποικία)

28/5/15
3.1K
Νεάπολις - Η Ελληνική σημαία της επανάστασης και τα χρώματα της Νάπολη
Μετά την ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ από τους ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΡΣΕΙΓ αλλά και της ΝΙΣ (ΝΙΚΑΙΑ) που δεν ΞΕΧΝΑΝΕ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ τους και σηκώνουν την ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ στα γήπεδα τους με ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ στην χώρα μας.


Παμε δίπλα στην ΙΤΑΛΙΑ όπου οι ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΙΣ φωνάζουν το σύνθημα "NOI SIAMO PARTENOPEI" που σημαίνει "ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ". Ας μην ξεχνάμε και την Λάτσιο που επίσης σηκώνει την Ελληνική σημαία.
ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ ή το ΑΡΧΑΙΟ ΟΝΟΜΑ των κατοίκων της ΝΕΑΣ ΠΟΛΗΣ ( ΝΕΑΠΟΛΙΣ - NAPOLΙ )
Την στιγμή που στη Ελλάδα οι ανθέλληνες προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε κάθε σχέση με την Ελληνική φυλή αλλά και καταγωγή μας, σε όλη την Μεσόγειο ξυπνάει το Ελληνικό κύτταρο του αρχαίου και σύγχρονου Ελληνικού Κόσμου...!!!


Πρίν την έναρξη του τελικού Κυπέλλου Ιταλίας Νάπολι-Γιουβέντους, τόν Μάιο του 2012, οι οπαδοί της Νάπολι, ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ κατά χιλιάδες, με έντονα σφυρίγματα και φωνές τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ, φωνάζοντας ταυτόχρονα το σύνθημα "Εμείς είμαστε από την Παρθενόπη" δηλαδή ΕΛΛΗΝΕΣ.
Στην ελληνική μυθολογία ο Παρθενοπαίος ήταν ο ένας από τους επτά αρχηγούς που εξεστράτευσαν εναντίον των Θηβών και έγιναν γνωστοί ως οι Επτά επί Θήβας. Υπήρξε γιος της Αταλάντης και του Ιππομένη ή Μελανίωνα, ή του Μελεάγρου ή ακόμα και του θεού του πολέμου Άρη. Παρθενοπαίοι αυτονομάζονται μέχρι σήμερα οι οπαδοί της ποδοσφαιρικής ομάδας της Νάπολι καθώς και όλοι οι καθαροί κάτοικοι της πόλης.

Η πρώτη πόλη ( λέγονταν Παρθενόπη ) ιδρύθηκε πιθανότητα από κατοίκους της Κύμης ( ή της Χαλκίδας ), Ελληνική αποικία της ομώνυμης πόλης της Εύβοιας, γύρω στον 9ο και 8ο αι. π.Χ., με το όνομα Παρθενόπη. Η αποικία αυτή ονομάστηκε αργότερα Παλαιόπολις και μετά κατά τον 5ο αι. π.Χ. ίδρυσαν σε μια κοντινή περιοχή την Νεάπολις δηλαδή Νέα πόλις σημερινή Νάπολη.
Μήπως θα έπρεπε να κάνουμε και εμείς σαν κράτος κάτι για αυτό αφού πρώτα το ελευθερώσουμε και το κάνουμε Ελληνικό (το κράτος μας).

Ας παρακολουθήσουμε στα παρακάτω βίντεο πως το πανίσχυρο Ελληνικό κύτταρο, μετά χιλίαδες χρόνια, ακόμα καλά κρατάει και έρχεται στην επιφάνεια. Τα βίντεο από το τελικό κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα σε Γιουβέντους και Νάπολη τον Μάιο του 2012 στο στάδιο Ολύμπικο (Ολυμπιακό Στάδιο) της Ρώμης.
Οι οπαδοί της Νάπολη φωνάζουν "Εμείς είμαστε Παρθενοπαίοι" δηλαδή Έλληνες και σφυρίζουν κατά του Εθνικού ύμνου της χώρας τους, της Ιταλίας.
Υ.Γ. Η Νάπολη και η Λάτσιο στην Ιταλία έχουν το χρώμα της Ελληνικής σημαίας στην φανέλλα τους, όπως και η Ολυμπίκ Μαρσέιγ στην Γαλλία...Τυχαίο; Για την ιστορία η ομάδα των Ελλήνων άποικων της Μεγάλης Ελλάδας νίκησαν την ομάδα των οστρογότθων της γιούβε με 2-0 -
Αυτό το e-mail ελέγχθηκε για ιούς από το πρόγραμμα Avast antivirus.
www.avast.com


Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου