Σήμερα γιορτάζει ο ‘’ασυρματιστής’’ του Θεού ….. ο λατρεμένος μας Άγιος Παΐσιος ….
Στην πρώτη του γιορτή μετα την αγιοκατάταξη του ‘’συμπίπτει’’ και μια σημαντική απόφαση για την Ελλάδα μας…..

Πιστεύετε στην τύχη ? Εγώ πιστεύω….. πιο πολύ όμως πιστεύω στο Χριστό….. και όταν στέλνει τους ‘’ασυρματιστές’’ του για να μας δώσουν ‘’μήνυμα χωρίς χρέωση’’ πρεπει ΟΛΟΙ να δίνουμε τη δέουσα προσοχή….. γι’ αυτό λοιπόν αυτή η σημερινή ‘’σύμπτωση’’ της γιορτής Του με την σημαντική απόφαση για τη χώρα μας δε νομίζω ότι είναι τυχαία….
Είναι προφανές , όσοι έχουν μελετήσει , ότι έχουμε μπει στην πορεία των γεγονότων για τα καλά, όπως τα προόρισαν οι ‘’άνθρωποι’’ μας ,. Το ψευτορωμαίικο έχει ξεμπροστιαστεί εντελώς και είναι σίγουρο ότι «πνέει τα λοίσθια» στα μάτια του κάθε δοκιμαζόμενου και προδομένου Έλληνα.
Η τεράστια προδοσία και της παρούσας αντίχριστης συγκυβέρνησης έμελε να αποκαληυθει και να κριθεί απόλυτα την ημέρα της γιορτής του ‘’δικού’’ μας Αγίου. Μας έλεγε πάντα να ενεργείτε ‘’υπέρ πίστεως και πατρίδος’’ …… να αποφασίζετε πάντα πρώτα για το Χριστό και μετα για την πατρίδα…..
Δυστυχώς οι Έλληνες προδομένοι από όλους όσους κυβέρνησαν μέχρι τώρα έπεσαν σε ακόμη μεγαλύτερη παγίδα αλλά και απερισκεψία….. Έκαναν πρωθυπουργό ένα άθεο , έναν αντίχριστο , έναν άνθρωπο με αβάπτιστα παιδιά και σύμφωνο συμβίωσης ….έναν οπαδό της Κοντσίτα και των περήφανων παρελάσεων του αίσχους και της ξεφτίλας , έναν δούλο και υπηρέτη του Σορος και της στοάς Μπιλντεμπεργκ….. έναν πατρόνο του ισλαμισμού και της αλλοίωσης του γηγενούς πληθυσμού στην Ελλάδας μας…. Έδωσαν σ’ αυτόν τον σιωνιστή τα κλειδιά της ορθόδοξης χώρας μας για να την οδηγήσει γρηγορότερα στην άβυσσο της απόγνωσης , του εξευτελισμού και του διαμελισμού….. Αυτό λοιπόν πιστεύω ότι είναι και το μήνυμα του Αγίου μας ….. τα αποκαλυπτήρια ΟΛΟΥ του ψευτορωμαίικου …..
Συμπατριώτες μου , σήμερα που είναι η γιορτή αυτού του πολύ σημαντικού Άγιου της εποχής μας , ας ανάψουμε ΟΛΟΙ ένα κερί στη χάρη του και ας του ζητήσουμε δυνατά να μας συγχωρήσει για λάθη μας και να μας βοηθήσει να σώσουμε την πατρίδα μας….. ο ‘’ασύρματος’’ είναι ανοιχτός και λαμβάνει σήματα….. και είμαι σίγουρος ότι θα μας ακούσει και θα μας βοηθήσει όπως έκανε πάντα…. Είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα μας στείλει τον ορθόδοξο ηγέτη που περιμένουμε για να μπορέσουμε να αντεπιτεθούμε…..
Αυτό ζητάμε στη χάρη σου Άγιε μου….. τον ορθόδοξο ηγέτη που θα αγκαλιάσει όλους τους Έλληνες και θα τους οδηγήσει ενάντια στους εχθρούς τους ….που θα τους δώσει την ευκαιρία να υπερασπιστούν την αξιοπρέπεια τους , την ιστορία τους , τη θρησκεία τους , την ίδια τη φυσική υπόσταση τους…..
Ξέρω ότι μ’ ακούς και σε ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου….. δώσε μας την ευκαιρία να αγωνιστούμε για το Χριστό και την πατρίδα μας…
ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ
ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ