ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015

Αυτό είναι το μυστικό για να χάσετε βάρος

Εύκολο και απλό


Αυτό είναι το μυστικό για να χάσετε βάρος
Μια νέα έρευνα αποκαλύπτει το απόλυτο μυστικό για να χάσετε βάρος. Για την ακρίβεια, επιβεβαιώνει κάτι που όλοι έχουν ακούσει, όταν βρίσκονται σε περιόδους που προσέχουν τη διατροφή τους.

Μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Birmingham έδειξε πως οι παχύσαρκοι ενήλικες που έπιναν μισό λίτρο νερό βρύσης πριν από κάθε γεύμα έχασαν κατά μέσο όρο 4,3 κιλά σε 12 εβδομάδες. Μάλιστα, οι ερευνητές δήλωσαν πως το απλό αυτό τέχνασμα θα μπορούσε να είναι ευεργετικό και θα έπρεπε να συνιστά συμβουλή των επαγγελματιών του τομέα υγείας και των εκστρατειών.
Στην έρευνα συμμετείχαν παχύσαρκοι ενήλικες, στους οποίους δόθηκαν οδηγίες για ισορροπημένη διατροφή και τρόποι βελτίωσης της σωματικής τους δραστηριότητας. Στους μισούς από αυτούς δόθηκε η εντολή να πίνουν μισή ώρα πριν από κάθε γεύμα νερό. Έτσι, πριν από τα τρία γεύματα της ημέρας κατανάλωναν 500 ml νερό βρύσης.
Το αποτέλεσμα ήταν μετά από 12 εβδομάδες να αναφέρουν πως κατά μέσο όρο έχασαν 4,3 κιλά. Από την άλλη πλευρά, όσοι δεν έπιναν νερό ή έπιναν μία φορά, έχασαν κατά μέσο όρο μόλις 800 γραμμάρια.
«Το να πίνετε ένα ποτήρι νερό τρεις φορές την ημέρα πριν από τα κύρια γεύματά σας, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του βάρους σας. Όταν μάλιστα αυτό συνδυάζεται με σωματική δραστηριότητα και υγιεινή διατροφή, θα οδηγηθείτε σε μεγαλύτερη απώλεια βάρους», αναφέρει η έρευνα, που δημοσιεύεται στο περιοδικό Obesity.


 Περισσότερα: Αυτό είναι το μυστικό για να χάσετε βάρος 


ΠΗΓΗ:   E-Radio.gr Daily 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου