ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Το "κόλπο γκρόσο" που επιχείρησε ο Καμμένος με την απόφαση του ΣτΕ λίγο πριν παραδώσει

ΠΗΓΗ : " OnAlert.gr   " 

28.08.2015 | 00:25
Image
Χθες το πρωί ,τελευταία ημέρα του στο ΥΠΕΘΑ ο Πάνος Καμμένος φώναξε στο γραφείο του τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων και τον “τσάρο” των οικονομικών τον υποστράτηγο Ζαχαρία Πρασσάκη για να διερευνήσει ένα και μόνο ζήτημα: αν μπορεί να καταβληθεί το υπόλοιπο 50% που δικαιούνται οι στρατιωτικοί ,με βάση όσα προβλέπει η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Και ο επί των οικονομικών επικεφαλής αλλά και οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων “δαγκώθηκαν” . Όχι μόνο για το οικονομικό κόστος το οποίο με διάφορους τρόπους θα μπορούσε ίσως να καλυφθεί. Το μεγάλο πρόβλημα είναι η νομοθετική ρύθμιση που πρέπει να γίνει για να καταβληθούν τα χρήματα. Αυτό είναι το αξεπέραστο εμπόδιο,το οποίο εξήγησαν οι “οικονομικοί” στους Αρχηγούς τους,όταν κλήθηκαν εσπευσμένα να καταθέσουν προτάσεις.

Το αποτέλεσμα είναι ότι άπαντες “τρέχουν” αλλά δεν έχουν καταφέρει να βρουν τρόπο και λύση. Ο Καμμένος παραδίδει στον Επίτιμο Α/ΓΕΕΘΑ Γιάννη Γιάγκο, αλλά δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την προσπάθεια,γνωρίζοντας ότι η υλοποίηση της υπόσχεσης που είχε δώσει προεκλογικά είναι ίσως το τελευταίο μεγάλο χαρτί που έχει για να “φυσήξει ούριος άνεμος” στα πανιά των ΑΝΕΛ,εν όψει των εκλογών που έρχονται.

Αν είναι να ικανοποιηθούν οι στρατιωτικοί γι΄ αυτά που με το παραπάνω δικαιούνται, ας κάνουν ότι είναι δυνατόν. Ακόμη και πράξη νομοθετικού περιεχομένου που λέει ο λογος. Το θέμα είναι αν υπάρχουν τα χρήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου