ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για ναρκωτικά στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9.9.15 | 
 Συνελήφθησαν, χθες (8.9.2015) το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, τέσσερις (4) ημεδαποί, δύο άνδρες ηλικίας 27 και 37 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 44 και 17 ετών αντίστοιχα, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου. Κατά την επιχείρηση, οι αστυνομικοί εντόπισαν έξω από την οικία των ανωτέρω γυναικών, τον 27χρονο να προμηθεύει τον 37χρονο με ποσότητα ηρωίνης, βάρους -3,6- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της 44χρονης και της 17χρονης, βρέθηκαν σε εξωτερικό χώρο αυτής, επιμελώς κρυμμένα στο έδαφος και κατασχέθηκαν:

-Ποσότητα ηρωίνης σε συσκευασίες, συνολικού βάρους -53,7- γραμμαρίων.
-Ναρκωτικό δισκίο.
-Ζυγαριά ακριβείας.
-Αντικείμενα που σχετίζονται με τη συσκευασία και τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Επιπλέον, στην κατοχή της 17χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης , βάρους -0,2- γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

ΠΗΓΗ : "   http://www.argolikeseidhseis.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου