ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Ενημερωτική συνάντηση Συνδέσμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου ,Δυτικής Ελλάδας και Μακεδονίας , 24-10-2015.ΚΟΡΙΝΘΟΣ

- Με την παρούσα ανάρτηση τελειώνουν όλες οι σχετικές αναρτήσεις που αναφέρονται στο παραπάνω θέμα.
Η αναφερόμενη συνάντηση ήταν πάρα πολύ εποικοδομητική.
΄Εγινε σε κλίμα συναδελφικότητας και ανταλλαγής απόψεων ΕΚΤΟΣ από την ευκαιρία να τεθούν με λεπτομέρεια τα φλέγοντα θέματα των Αποστράτων  ΗΤΑΝ να συναντηθούν αρκετοί συνάδελφοι που χρόνια είχαν να συναντηθούν.

- Στην ανταλλαγή απόψεων και ιδεών - δραστηριοτήτων που πρότεινε ο Επίτιμος Πρόεδρος του Ν. Κορινθίας κ. ΣΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ Ιωάννης να τιμούμε τους συναδέλφους που πέρασαν και εργάσθηκαν στα Δ.Σ. των Συνδέσμων αλλά και γενικότερα όλους τους συναδέλφους μας βρίσκει σύμφωνους   (το Δ.Σ. Ν. Αργολίδας ).



Ο Γ.Γ. κ. ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΩΤΗΣ Οδυσσέας ανέπτυξε το θέμα για το Ιστορικό Αρχείο της Αστυνομίας όπου διαφυλάχθηκε και υπάρχει μέχρι σήμερα με αποτέλεσμα να γίνει καταγραφή και στην συνέχεια να ξαναδούμε την Ελληνική Ιστορία μέσα από το υλικό  και σε ορισμένες περιπτώσεις οπτικά σε έναν ειδικά χώρο διαμορφωμένο όπου ήδη έχει αρχίσει να γίνεται. 


Για αυτές τις δύο περιπτώσεις ο κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Ν. Αργολίδας πήρε τον λόγο και γνωστοποίησε ότι : 

α) Στην συμβουλή του Επίτιμου κ. ΣΑΝΔΡΑΒΕΛΗ Ιωάννη είπε τα παρακάτω :

Το Δ.Σ. Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας πραγματοποιεί την παρακάτω εκδήλωση όπου ήδη έχει γίνει γνωστό στα μέλη. 

Σας καλούμε στα γενέθλια του Συνδέσμου μας για τα 56 χρόνια λειτουργίας του  στις  7  Νοεμβρίου του έτους 2015 ημέρα της εβδομάδος Σάββατο και ώρα  20.30 όπως     π α ρ  α β ρ ε θ ε ί τ ε    σ τ η
Στρατιωτική Λέσχη, όπου θα εορτάσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  την  π ρ ώ τ η
  Ε κ δ ή λ ω σ η   του    Ν έ ο υ   Διοικητικού   Συμβουλίου.
Στην συνεστίαση αυτή θα τιμηθούν :
Α) Οι αποβιώσαντες συνάδελφοι με ενός (1 ) λεπτού σιγή.
Β) Οι διατελέσαντες  ΠΡΟΕΔΡΟΙ  με Τιμητικό Δίπλωμα.

Γ) Οι συνάδελφοι που διετέλεσαν  σε εμπόλεμη κατάσταση εν υπηρεσία. 

β) Για το Ιστορικό Αρχείο που έθεσε ο Γ.Γραμματέας κ. ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΩΤΗΣ Οδ.

Για το θέμα αυτό με το Ιστορικό Αρχείο σε ανακοίνωσή του προς τα μέλη ήδη το Δ.Σ. του Συνδέσμου μετά από πρόταση του Βοηθού Ταμία κ. ΚΟΚΚΟΡΟΥ Ηλία έχει ανακοινωθεί η παρακάτω ενημέρωση. 

ΘΕΜΑ « ΑΛΜΠΟΥΝ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ » : Από τον κ. ΚΟΚΚΟΡΟ Ηλία υπήρξε η πρόταση να δημιουργηθεί ΄Αλμπουν με  Φωτογραφικό υλικό των μελών μας με υπηρεσιακό βιογραφικό. Οι επιθυμούντες να μας φέρεται  μία ωραία σας  φωτογραφία ( κατά προτίμηση με στολή ) και γράφοντας όποιες σημειώσεις επιθυμείτε. ( ΄Οσοι δεν έχετε άλλη φωτογραφία η θέλετε αυτή που θα φέρεται θα σκαναριστεί και θα σας την επιστρέψουμε ). Το συγκεντρωθέν υλικό θα παραμείνει στο Αρχείο του Συνδέσμου για τυχόν μελλοντική χρήση.

Εδώ πρέπει να πούμε ότι για αυτές τις δραστηριότητες πήραμε ως Διοικητικό Συμβούλιο τα εύσημα των ανωτέρω όπου επιθυμούν την άμεση συνεργασία στα αναφερόμενα και εάν υπάρξει δυνατότητα  - ευχέρεια  η παρουσία τους στην εκδήλωσή μας.


Επίσης ο κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ ανέπτυξε το θέμα των εκδρομών. Λόγω των οικονομικών δυσχερών που  οι συνάδελφοι αδυνατούν οι περισσότεροι να συμμετάσχουν σε μία εκδρομή - ταξίδι στο Εξωτερικό να υπάρξει συντονισμός σε επίπεδο των Περιφερειακών Πρωτοβαθμίων Σωματείων σε έναν ΚΟΙΝΟ προορισμό και όσοι συνάδελφοι έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν να υλοποιηθεί με επικοινωνία των αντίστοιχων συνταξιούχων του Κράτους που θα επιλέξουμε αλλά και του αναλόγου τμήματος της Ι.Ρ.Α όπου πρότεινε ο Πρόεδρος της Μεσσηνίας κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟΣ Νικόλαος.   





΄Οταν ακούσετε όλα τα VIDEO θα ακούσετε και τον κ. ΠΑΠΠΑ Γρηγόριο αντιπρόσωπο του Συνδέσμου Αργολίδας  για την  Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. για ένα ερώτημα

Η παρουσία της κ. ΚΑΡΑΛΗ Θεώνης έλαμψε με την παρουσία της ως μοναδική και όλοι εντυπωσιάστηκαν για το ότι το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας έχει τρεις (3) γυναίκες.



Αναρτήθηκαν και πάλι όλες οι φωτογραφίες για τους συναδέλφους που έλαβαν μέρος στην αναφερόμενη συνάντηση προκειμένου όσοι επιθυμούν να τις πάρουν για το δικό τους αρχείο.-


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου