ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

Μεγάλη συμμετοχή στο συλλαλητήριο για το νοσοκομείο Ναυπλίου (βίντεο)


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 16.11.15 |  | 
 Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο, μετά το κάλεσμα των αρχηγών των δημοτικών παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου Ναυπλιέων, για την δραματική κατάσταση που έχει περιέλθει το νοσοκομείο Ναυπλίου.


Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο χώρο του νοσοκομείου με πλήθος κόσμου και μαθητών των σχολείων της πόλης του Ναυπλίου.
Κύριο σύνθημα, το δικαίωμα των πολιτών στην υγεία και η αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του νοσοκομείου Ναυπλίου, που λόγω των τεραστίων ελλείψεων σε νοσηλευτικό προσωπικό,   ιατρικών ειδικοτήτων και της μηδενικής οικονομικής χρηματοδότησης έχει οδηγήσει στην κατάρρευση του νοσοκομείου.
Τον λόγο πήραν, ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος οι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου, Χρήστος Γραμματικόπουλος, Παντελής Κοκκινόπουλος, Μαργαρίτα Καραμολέγκου και Γιώργος Πινάτσης, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, ο Αντιπεριεφειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Γαβρήλος , ο Θεματικος Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Σιδέρη, η πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Ναυπλίου και εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και οργανώσεων, το ιατρικό προσωπικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου που συμμετείχαν στην κινητοποίηση.
Αυτό που τόνισαν όλοι ήταν, πως με την συντονισμένη προσπάθεια και την σημερινή κινητοποίηση θα πρέπει η κεντρική κυβέρνηση και ο υπουργός υγείας να δώσουν άμεσα λύση στο πρόβλημα λειτουργίας του νοσοκομείου Ναυπλίου.
Δείτε σε βίντεο πλάνα και αποσπάσματα από τις ομιλίες στο συλλαλητήριο για το νοσοκομειο Ναυπλίου: 
ΠΗΓΗ : " http://www.argolikeseidhseis.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου