ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Εγκαινιάσθηκε η αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού "Μέγας Αλέξανδρος" στο Άργος


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 31.10.15 | 
 Εγκαινιάσθηκε σήμερα Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 το απόγευμα από τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο, η Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» στην πόλη του Άργους.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με αγιασμό που τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος πλαισιωμένος από ιερείς της πόλης του Άργους.
Στην συνέχεια έγιναν τα αποκαλυπτήρια της ανάγλυφης απεικόνισης της κεφαλής του Μεγάλου Αλεξάνδρου που κοσμεί την είσοδο του Πνευματικού Κέντρου.
Έπειτα έγιναν τα εγκαίνια της αίθουσας Τέχνης και Πολιτισμού με το καθιερωμένο κόψιμο της κορδέλας από τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ Δ.Καμπόσο.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό, ο βουλευτής Αργολίδος Γιάννης Ανδριανός, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Τ.Χειβιδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών κ. Μπέγκος και η Περιφερειακή Σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπούλου που μετέφερε τον χαιρετισμό του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη. Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, ο Δήμαρχος Πύλου Νέστορος και Α΄ αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Καφαντάρης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Φάνης Στεφανόπουλος και Βασίλης Σιδέρης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδος Φώτης Δαμούλος, εκπρόσωποι στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, άνθρωποι των τεχνών και του πολιτισμού, τα προεδρεία, του Προοδευτικού Συλλόγου "Ο Παλαμήδης" και του Συλλόγου Αργείων  "Ο Δαναός",  και απλός κόσμος.
Η αίθουσα, έχει χώρο για θέατρο, συναυλίες, συνέδρια και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση που προάγει τον πολιτισμό και διαθέτει σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό με ηχητικές φωτιστικές εγκαταστάσεις.
Το εορταστικό κλίμα της ημέρας, ολοκληρώθηκε με συναυλία από τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ υπό την διεύθυνση  του μαέστρου Αντρέα Πυλαρινού.
ΠΗΓΗ : "  http://www.argolikeseidhseis.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου