Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Έφτασε η ώρα και άλλη καθυστέρηση δεν χωράει.
Ο Γεωπολιτικός κύκλος για την απόδοση των νέων αστυνομικών ταυτοτήτων έκλεισε…
Το τι είχε αυτός ο παράξενος κύκλος μην το ρωτάτε… γιατί είχε από όλα!!

Είχε από δόσεις μνημονίων με ενυπόθηκο εθνικό χρέος στο Αγγλικό δίκαιο.
Είχε από ενεργειακό πλούτο υποψήφιο για γενικό ξεπούλημα.
Είχε σχέση με παράξενα και πρωτόγνωρα νομοθετήματα.
Και στο τέλος συσχετίσθηκε άμεσα με το προσφυγικό.
¨Καμπάνα από Κομισιόν: 3 μήνες διορία, αλλιώς κλείνουν τα σύνορα.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κρίνει ότι η Ελλάδα «αμέλησε σοβαρά» τα καθήκοντά της όσον αφορά την εφαρμογή των κανόνων της ζώνης Σένγκεν.
Δίνει στην Αθήνα διορία τριών μηνών προκειμένου να ελέγξει τα σύνορά της, προειδοποιώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση οι άλλες χώρες της ζώνης ελεύθερης μετακίνησης θα κλείσουν τα σύνορά τους με την Ελλάδα!
«Το σχέδιο έκθεσης καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η Ελλάδα παραμέλησε σοβαρά τις υποχρεώσεις της και ότι υπάρχουν σοβαρές παραλείψεις στους ελέγχους των εξωτερικών συνόρων που πρέπει να αντιμετωπιστούν (…) από τις ελληνικές Αρχές», είπε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις.¨ www.iefimerida.gr/news 27 Ιανουαρίου 2016
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ να γίνει μέσα σε τρεις μήνες και να λύσουμε όλα τα προβλήματα;
να μας μοιράσουν τις νέες αστυνομικές ταυτότητες;
¨Νέου τύπου αστυνομικές ταυτότητες φέρνει το 2016 σε όλους τους Έλληνες!
Σε έκδοση νέων δελτίων ταυτότητας υποχρεώνεται η ελληνική κυβέρνηση, σαν άμεση συμβατική υποχρέωση της απέναντι σε Ε.Ε. και ΗΠΑ.
Υπενθυμίζεται, ότι στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει συσταθεί επιτροπή στην οποία μετέχουν και αστυνομικοί της Διεύθυνσης Διαβατηρίων της Αστυνομίας, που θα υποβάλλει έως τα τέλη Γενάρη την πρότασή της για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων ταυτοτήτων.
Τα νέα δελτία ταυτότητας θα περιέχουν εκτός από δακτυλικά αποτυπώματα και πρόσθετα «βιομετρικά στοιχεία» που τοποθετούνται με μικροτσίπ, όπως για παράδειγμα το «αποτύπωμα» της ίριδας του κατόχου. Η κίνηση αυτή έχει σκοπό να μειώσει τα ποσοστά παραχάραξης των ταυτοτήτων.
Η όλη διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο ενώ οι πολίτες προκειμένου να αποκτήσουν τη νέα ταυτότητα θα πρέπει να καταβάλλουν αντίτιμο ύψους περίπου 10 ευρώ.
Η διαδικασία που κινεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δρομολογήθηκε μετά από τις έντονες πιέσεις αξιωματούχων των ΗΠΑ με αποκορύφωμα τα όσα διεμήνυσε στον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα ο υπουργός Εξωτερικών της Αμερικής κ. Τζον Κέρι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Αθήνα.¨
4 Ιανουαρίου 2016 http://www.newsbomb.gr
ΠΩ-ΠΩ τι σύμπτωση!!
Η όλη διαδικασία της έκδοσης των ταυτοτήτων θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο σύμφωνα με το παραπάνω δημοσίευμα την στιγμή που στην Κρήτη θα έχουμε αν τελικά γίνουν μεγάλα γεγονότα .
¨Στην Κρήτη και όχι στην Κωνσταντινούπολη πρόκειται να συνέλθει τον Ιούνιο η Αγία και Μεγάλη Σύνοδος της Ορθοδόξου Εκκλησίας (ΑΜΣΟΕ), σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ.
Σχετική απόφαση λήφθηκε στη σύναξη των Προκαθημένων, οι εργασίες της οποίας διεξάγονται υπό την προεδρία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στο Ορθόδοξο Κέντρο του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Σαμπεζί της Γενεύης.¨ http://www.romfea.gr/27 Ιανουαρίου 2016
ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ τελικά Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ της Ελλάδος ;
Θα ασχοληθεί με την διαφαινόμενη εκκλησιολογική διαφορά που έχει με τον Οικουμενικό Πατριαρχείο;
Ή θα ξεσκονίσει για τα καλά την μεγάλη χειρόγραφη παρακαταθήκη που μας άφησε ο ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτης με τον τίτλο ¨σημεία των καιρών ¨ως αναφορά τις ταυτότητες που εμπεριέχουν τέτοιου είδους χαρακτηριστικά.
Σημεία των καιρών…
¨Μετά την μπόρα την δαιμονική θα έλθει η λιακάδα η Θεϊκή¨
¨ Απορώ! δεν τους προβληματίζουν όλα αυτά τα γεγονότα;¨
¨γιατί δεν βάζουν έστω και ένα ερωτηματικό για τις ερμηνείες των στο μυαλό τους;¨
¨Και αν επιβοηθούν τον αντίχριστο για το σφράγισμα, πως παρασύρουν και άλλες ψυχές στην απώλεια ;΄¨
¨Αυτό εννοεί…¨ το αποπλανάν, ει δυνατόν και τους εκλεκτούς. Μαρκ 6γ΄ ¨
¨Δυστυχώς και πάλι ¨ορισμένοι γνωστικοί¨ θα φασκιώνουν τα πνευματικά τους τέκνα σαν μωρά, δήθεν για να μην στενοχωρούνται¨ ¨δεν πειράζει αυτό , δεν είναι τίποτα, αρκεί εσωτερικά να πιστεύετε¨
¨ Και ενώ βλέπουμε τον αποσ. Πέτρο που εξωτερικά αρνήθηκε, και ήτο άρνησις, αυτοί αρνούνται το Άγιο σφράγισμα του Χριστού που τους δόθηκε στο Άγιο Βάπτισμα¨ ¨Σφραγίς δωρεάς Πνεύματος Αγίου¨
¨με το να δέχονται την σφραγίδα του αντιχρίστου, λένε και ότι έχουν μέσα τους τον Χριστό!!
Αποσπάσματα από το μνημειώδες κείμενο των αιώνων μας
του ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ
Αχαρτογράφητο, ανεξερεύνητο, επικίνδυνο το ΠΟΛΙΤΙΚΌ και ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΌ μέλλον της Ελλάδος;
Το σφράγισμα και ο αρραβώνας με τον αντίχριστο φέρνει ολοταχώς το ΒΑΠΤΙΣΜΑ του ΠΥΡΟΣ για όλους μας και πολύτιμοι επιβιώσαντες όσοι δεν το έλαβαν.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας