Υλικά
250γρ. χαλβά με γεύση βανίλια ή βανίλια-κακάο
300γρ. φυτική κρέμα
4 κουτ. σούπας ταχίνι
1 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη
ξύσμα και χυμό από ένα λεμόνι
ΔιαδικασίαΧτυπάτε τη φυτική κρέμα στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει και να σφίξει.
Ρίχνετε το χαλβά σε ένα μούλτι, προσθέτετε το ταχίνι, το ξύσμα και χυμό του λεμονιού, τη μισή κανέλα και τον πολτοποιείτε.
Ενώνετε με τη βοήθεια μιας μαριζ τα δύο μίγματα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Μοιράζετε το τελικό μίγμα σε ποτήρια πασπαλίζοντας με την υπόλοιπη κανέλα και βάζετε τα ποτήρια στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.