ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Απίστευτο! Πήγε για ληστεία και βρήκε δουλειά

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Απίστευτο! Πήγε για ληστεία και βρήκε δουλειά
    Όταν ένας μπαμπάς τριών παιδιών πιάστηκε να κλέβει από ένα σούπερ μάρκετ σε μία μικρή πόλη της Μαλαισίας, αυτό που περίμενε ήταν ότι θα τον πάνε στην αστυνομία. Αντίθετα, έφυγε από το σούπερ μάρκετ έχοντας λάβει μία προσφορά για εργασία.
   






 Ο 31χρονος άνδρας, ο οποίος ζήτησε να παραμείνει ανώνυμος, είπε στην τοπική εφημερίδα The Star ότι νιώθει ευγνώμων που του δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία, αφότου προσπάθησε να κλέψει τρόφιμα αξίας περίπου 7 δολαρίων από ένα κατάστημα Tescoστην πόλη Μπουκίτ Μερτατζάμ, περίπου 340 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας Κουάλα Λουμπούρ.
    Ο ίδιος προσέθεσε ότι κατέφυγε στην κλοπή από απελπισία, επειδή είχε πρόσφατα παραιτηθεί από τη δουλειά του αφότου η γυναίκα του μπήκε σε κώμα κατά τη διάρκεια της γέννας.
     «Η κατάσταση του άνδρα άγγιξε τις καρδιές μας», είπε ο διευθυντής του καταστήματος, Ράτζουαν Μάσαν, ο οποίος ανέκρινε τον παραλίγο κλέφτη. «Δεν έμοιαζε με συνηθισμένο κλέφτη. Όταν τον ανακρίναμε, ομολόγησε αμέσως λέγοντας ότι έκλεψε τα φρούτα και τα αναψυκτικά επειδή ο γιος του πεινούσε».
    Ο διευθυντής του καταστήματος έδωσε στον άνδρα και λίγο ρευστό για να τον βοηθήσει να φροντίσει τα τρία παιδιά του, ηλικίας από 2 έως 7 ετών.
    «Για την ώρα, προτεραιότητά μας είναι να εξασφαλίσουμε ότι θα γράψει τον επτάχρονο γιο του σε ένα σχολείο», λέει οΡάτζουαν.

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου