ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΒΙΒΛΙΟ: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΤΕΣΣΑ ΔΟΥΛΚΕΡΗ

08/03/2016
Ο Τουρισμός αποτελεί πλέον ένα πολυσύνθετο, διεπιστημονικό  φαινόμενο με πολιτικές και πολιτισμικές επιπτώσεις στην κοινωνία. Η τουριστική επικοινωνία καθίσταται σημαντική ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσεων και ο ρόλος των Μ.Μ.Ε. είναι αναμφισβήτητος.

Ο τόμος αυτός καλύπτει θέματα, προβληματισμούς, προοπτικές και δράσεις που ανοίγουν νέους ορίζοντες τόσο στην Επιστήμη του Τουρισμού, όσο και στην πραγματική Οικονομία. Γράφουν ειδικοί επιστήμονες του τομέα του Τουρισμού και αναπτύσσουν επίκαιρα και ενδιαφέροντα ζητήματα που αφορούν εναλλακτικές μορφές τουρισμού, επικοινωνίας και προβολής κ.α. Προλογίζει τον Τόμο ο Καθηγητής του Α.Π.Θ. κ. Νίκος Ινζεσίλογλου.
Ένα βιβλίο-εργαλείο, χρήσιμο, πολύτιμο,  που απευθύνεται στους φοιτητές- τριες και επιστήμονες: νομικούς, οικονομολόγους, επικοινωνιολόγους, ψυχολόγους, παιδαγωγούς, κοινωνιολόγους κ.α. Απευθύνεται επίσης σε πολιτικούς,δημοσιογράφους, στους επαγγελματίες του τομέα[όλων των ειδικοτήτων], αλλά και στο ευρύ κοινό που ενδιαφέρεται για τα ταξίδια και τον τουρισμό γενικότερα.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΤΕΣΣΑ ΔΟΥΛΚΕΡΗ
 

ISBN 978-960-02-3153-3, Σχήμα 241x17, Σελίδες 258, Τιμή: €15,00 (δεν συμπερ. 6% ΦΠΑ)
Έκδοση Αθήνα 2015

ΠΗΓΗ : " ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου