ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Περίεργη αίσθηση «οικονομίας» σε κάποιους στο ΓΕΣ " Δύο μέτρα και δύο σταθμά "


Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

Είναι δυνατόν ο Ελληνικός Στρατός να τροφοδοτεί με καύσιμο τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ (και σπανίως να πληρώνεται, όπως η Πολεμική Αεροπορία με τις αντίστοιχες αεροδιακομιδές που γίνονται επίσης για λογαριασμό του ΕΚΑΒ) και όταν χρειάζεται να... χρησιμοποιηθεί το στρατιωτικό ασθενοφόρο του ΚΑΒΣ (=Κέντρο Αμέσου Βοηθείας Στρατού) για να μεταφερθεί ένας απόστρατος ανώτατος αξιωματικός να του λένε ότι αυτό δεν γίνεται γιατί... «δεν υπάρχουν καύσιμα για το ασθενοφόρο»;

Η λογική λέει πως όχι.

Η πραγματικότητα όμως είναι, ναι.

Είναι δυνατόν, και συνέβη πρόσφατα με ασθενοφόρο του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών (401 ΓΣΝΑ) σε βάρος ενός δικαιούχου νοσηλείας στο νοσοκομείο απόστρατου στρατηγού, με γιό εν ενεργεία αξιωματικό του Στρατού, προς τον οποίον επικαλέστηκαν αδυναμία, εξαιτίας σχετικής διαταγής του ΓΕΣ για... οικονομία καυσίμων!

Κύριε Αρχηγέ, Στρατηγέ Τελλίδη, που όλοι γνωρίζουμε την ευαισθησία σας σε θέματα ανθρωπίνου δυναμικού.

Είναι δυνατόν να ισχύει τέτοιο μέτρο;

Φυσικά δεν αναφερόμαστε στη συγκεκριμένη υπόθεση, του συγκεκριμένου αποστράτου, που τώρα πλέον έχει πάρει το δρόμο της.

Αναφερόμαστε στο μέλλον, ώστε να αποφευχθεί παρόμοια αντιμετώπιση στελέχους (ή στελεχών) που μόνο πικρία μπορεί να δημιουργήσει και να έχει και ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ αποτέλεσμα αναφορικώς με την επιτευχθείσα... «οικονομία».

Δεν ξαναεξετάζετε αυτή τη ρημάδα τη διαταγή ΓΕΣ;

Γιατί δεν μπορεί να δίδεται – ουσιαστικώς – δωρεάν καύσιμο για τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ (και να δεχτώ ότι ΣΩΣΤΑ το δίνει ο Στρατός), αλλά να είναι «καβουροφονιάς» και να κάνει οικονομίες όταν πρόκειται για το δικό του προσωπικό.

(Πηγή: parapolitika.gr)

ΠΗΓΗ : "  http://eaasargolida.blogspot.gr  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου