ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Τα ελληνικά πανεπιστήμια που αριστεύουν παρά την κρίση - Το ΑΠΘ στα καλύτερα παγκοσμίως.

ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Τα ελληνικά πανεπιστήμια που αριστεύουν παρά την κρίση - Το ΑΠΘ στα καλύτερα παγκοσμίως.
Δηλαδή, η 196η θέση είναι επιτυχία?
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ !!!!!!
Για τους Φίληδες και συνοδοιπόρους – συντρόφους κτλ, ίσως, στο πνεύμα της ισοπεδώσεως όλων και της καταργήσεως τωνΑΡΙΣΤΩΝ.
Είμαστε στο 10% παγκοσμίωςΠόσες βο’ι’δοσχολές έχει η κάθε χώρα παγκοσμίως?
Να μην λέμε και ό τι μας κατέβει !
    Παρά τη συνεχιζόμενη ύφεση την υποχρηματοδότηση τις ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά την παρακμή των εγκαταστάσεων τους και τα προβλήματα τα οποία καθημερινά καλούνται να λύσουν τόσο οι φοιτητές όσο και το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό τα ελληνικά πανεπιστήμια συνεχίζουν να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
    Τα ΑΠΘΚαποδιστριακόΜετσόβιο και άλλα 15 συγκαταλέγονται στα καλύτερα ιδρύματα του πλανήτη.( ?????? )
    Σύμφωνα με  ετήσια έκθεση του διεθνούς φορέα αξιολόγησης ακαδημαϊκών ιδρυμάτων Webometrics τα ελληνικά ΑΕΙ και ΤΕΙ έχουν βρει τον τρόπο να πολεμούν με επιτυχία έστω και με πενιχρά μέσα την κρίση με αρκετά από αυτά μάλιστα να συγκαταλέγονται στα κορυφαία του κόσμου.
    Ειδικότερα, 18 ελληνικά πανεπιστήμια και ένα ΤΕΙ περιλαμβάνονται στο κλειστό κλαμπ του 10°/ο των καλύτερων διεθνώς. Τον ρόλο της ακαδημαϊκής ναυαρχίδας των εγχώριων ιδρυμάτων κατέχει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) το οποίο σύμφωνα με την αξιολόγηση του Webometrics για το 2015 κατατάσσεται στην 196η θέση παγκοσμίως.


ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου