ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Εκδρομή του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλ.Ν.Αργολίδας ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ 8 Ημέρες 24-6-2017

Γραφείο Ναυπλίου

Μετά από επικοινωνία με ανταλλαγή ευχών για  ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ  πολλοί Σύνδεσμοι - Ενώσεις ενδιαφέρθηκαν για το αναφερόμενο Ταξίδι και για τους λόγους αυτούς επαναλαμβάνεται η ανάρτηση όπως ζητήθηκε.

Με αυτό τον τρόπο δημιουργείτε σύσφιξη σχέσεων των μελών τους μεταξύ ανά τον Ελλαδικό χώρο.

Πρέπει να συμπληρώσω ότι οι επιθυμούντες μέχρι τέλος ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 να μας το γνωστοποιήσουν προκειμένου δρομολογήσουμε ανάλογο λεωφορείο των 51 ή των 61 θέσεων. Ο Αριθμός των συμμετεχόντων μέχρι σήμερα που μιλάμε ξεπέρασαν τα 35 άτομα. Κάτι που έγινε γνωστό κατά την επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ.


Γραφείο ΄Αργους


Στις 5 Ιανουαρίου 2017 ανακοινώθηκε από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας  το ταξίδι που θα πραγματοποιήσει για το 2017 ο Σύνδεσμος.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους Συναδέλφους και φίλους μας ότι το ταξίδι αυτό θα πραγματοποιηθεί. Ήδη έχουν δοθεί προκαταβολές και  εφαρμόζεται ο τρόπος πληρωμής ως αναφέρεται παρακάτω. 

Ακόμα θέλουμε να ενημερώσουμε ότι υπάρχουν κενές θέσεις σε λίγο καιρό ίσως να μην υπάρχουν  ( κάτι παρόμοιο έγινε και με το Ταξίδη στις ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ που πραγματοποιήθηκε τον μήνα Ιούνιο 2016 ) όσοι ενδιαφέρεστε να έλθετε σε επικοινωνία.




Εκ   του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας ολοκληρώθηκε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  του Ταξιδίου για ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ με όλες τις λεπτομέρειες.  Αυτό που είχε αποσταλεί προ ενός χρονικού διαστήματος είχε κάποιες ελλείψεις οι οποίες συμπληρώθηκαν και ισχύει το παρών. 
Ο Σύνδεσμος για δεύτερη χρονιά θα πραγματοποιήσει Ταξίδι στο Εξωτερικό.


Όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει άμεσα. 

Το Tηλέφωνο- FAX του Συνδέσμου 2752023482 κάθε Δευτέρα και Τετάρτη ώρες 10.00-12.00 και στο e-mail : s.a.s.a2015@anapli.com

Ο Τρόπος πληρωμής είναι 50 € κάθε μήνα το οποίο έχει αρχίσει από τον Δεκέμβριο 2016 με την προηγούμενη ενημέρωση.

Πρέπει να σας πώς ότι οι επιθυμούντες έχουν ξεπεράσει τους μισούς και ήδη έχουν δοθεί προκαταβολές. 


ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΄Αγγελος ιδιοκτήτης του Τουριστικού Γραφείου στο Ναύπλιο




8 ήμερη εκδρομή 24 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου ΄17

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΣΟΦΙΑ  –  ΣΙΝΑΙΑ  –  ΚΑΡΠΑΘΙΑ  –  ΠΥΡΓΟ ΔΡΑΚΟΥΛΑ  –  ΜΠΡΑΣΟΒ  ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ  –  ΒΑΡΝΑ  -  ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ  –  ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ  -   ΜΟΝΗ ΡΙΛΑΣ  -  ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

1Η ΜΕΡΑ : ΝΑΥΠΛΙΟ – ΣΟΦΙΑ :   Αναχώρηση  από Ναύπλιο και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό καταλήγουμε το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στη ΣΟΦΙΑ. Τακτοποίηση στα δωμάτια, διανυκτέρευση.


2Η ΜΕΡΑ : ΣΟΦΙΑ ( ΞΕΝΑΓΗΣΗ) – ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ: Πρωινό και   ξενάγηση της πόλης. Μεταξύ άλλων θα δούμε τον καθεδρικό ναό του ALEXANDER NEVSKI, την Βυζαντινή εκκλησία  της ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, το ναό του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, το Κοινοβούλιο, την Όπερα, τοΑρχαιολογικό Μουσείο. Στη συνέχεια αναχώρηση για την  Ρουμανία. Μέσω  Ρούσε περνώντας την μοναδική γέφυρα που ενώνει τα δύο κράτη, γέφυρα φιλίας, προς το Ρουμάνικο σύνορο τζιούρτζου. Θα καταλήξουμε στο Βουκουρέστι . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. δείπνο.διανυκτέρευση.  

3Η ΜΕΡΑ : ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ :  Πρωινό και επιβίβαση στο πούλμαν με προορισμό για να γνωρίσουμε το «Παρίσι της Ανατολής», την πρωτεύουσα της Ρουμανίας. Το Βουκουρέστι, χτισμένο στις όχθες του ποταμού Dimbovita, θεωρείται σαν μια από τις πιο ωραίες πόλεις της Ευρώπης. Κύριο χαρακτηριστικό της είναι οι μεγάλες λεωφόροι, οι τεράστιες πλατείες και τα επιβλητικά δημόσια κτίρια, τα πάρκα, τα ιστορικά και καλλιτεχνικά μνημεία, τα παλιά σπίτια. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι στη σημερινή μας ξενάγηση θα δούμε το Μουσείο του Χωριού, στο πάρκο Χεραστράου . Είναι μια εξαιρετική σύνθεση της αγροτικής αρχιτεκτονικής και των μορφών της λαϊκής τέχνης της Ρουμανίας . Το μουσείο Φυσικής Ιστορίας, την αψίδα του θριάμβου, το Πατριαρχείο κ.α. αξιοθέατα που εντυπωσιάζουν. Μεσημεριανό. Απόγευμα ελεύθερο. Το βράδυ  δείπνο. Διανυκτέρευση στο Βουκουρέστι.

4Η ΜΕΡΑ: ΣΙΝΑΙΑ – ΚΑΡΠΑΘΙΑ – ΦΡΟΥΡΙΟ ΜΠΡΑΝ – ΜΠΡΑΣΟΒ:

Μετά  το  πρωινό αναχώρηση για «Μαργαριτάρι των Καρπαθίων» την Σινάια . Χτισμένη μέσα σ’ ένα τεράστιο φυσικό πάρκο, η πόλη ήταν παλαιότερα γνωστή ως καλοκαιρινό θέρετρο της υψηλής κοινωνίας  επίσκεψη στο παλάτι ΠΕΛΕΣ,  τη θερινή κατοικία του βασιλιά ΚΑΡΟΛΟΥ και το ορθόδοξο μοναστήρι του ΚΑΤΑΚΟΥΖHΝΟΥ. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το φημισμένο  φρούριο ΜΠΡΑΝ ( ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ). Πολλοί θρύλοι είναι συνδεδεμένοι με το BRAN CASTLE ,λέγεται ότι το κάστρο ανήκε στο κόμη δράκουλα ,αλλά δεν υπάρχουν αποδείξεις γι΄ αυτό. Ο κόμης δράκουλας έζησε εκεί μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα ως επισκέπτης . Τον 18ο αι. το κάστρο ήταν το σπίτι των Αυστριακών συνοριοφυλάκων. Το 1920 το συμβούλιο της πόλης BRASOV δώρισε το BRAN CASTLE στη Βασίλισσα Μαρία της μεγάλης Ρουμανίας η οποία έζησε με τη βασιλική οικογένεια έως το 1947 . Απ΄ το 1947 το κάστρο λειτουργεί ως μουσείο . Αμέσως  μετά θα γνωρίσουμε  τη  μεσαιωνική  πόλη ΜΠΡΑΣΟΒ (18ου αιώνα) με την Μαύρη εκκλησία, που θεωρείται ότι είναι η πιο όμορφη πόλη της σημερινής Ρουμανίας. Θα θαυμάσουμε την Μαύρη Εκκλησία τη μεγαλύτερη γοτθική εκκλησία της Ρουμανίας και θα πιούμε τον καφέ μας στην κεντρική πλατεία με το κτίριο του παλαιού Δημαρχείου που φέρει στην πρόσοψή του το έμβλημα της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας δείπνο . Δείπνο. Διανυκτέρευση στο Βουκουρέστι.

5Η ΜΕΡΑ: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΒΑΡΝΑ - ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ  : Μετά το πρωινό ξεκινάμε για τα όμορφα τοπία στις ακτές της Μαύρης θάλασσας. Αφήνουμε το Βουκουρέστι, και μέσω Ρούσε φθάνουμε στη θερινή πρωτεύουσα της Βουλγαρίας Βάρνα. Το μεσημέρι εκεί θα περπατήσουμε στον πεζόδρομο, θα θαυμάσουμε την όπερα, τον Καθεδρικό Ναό, την πλατεία 9ης Σεπτεμβρίου και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα εξ΄ ιδίων. Το απόγευμα αναχώρηση και μέσα από μια όμορφη διαδρομή φθάνουμε στην Χρυσή αμμουδιά όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Μετά το δείπνο μια βόλτα στη Μεσημβρία, πόλη της ανατολικής Ρωμυλίας, το μαργαριτάρι της Μαύρης θάλασσας.Διανυκτέρευση στην ευρύτερη περιοχή

6Η ΜΕΡΑ: ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ: Πρωινό,  και ξενάγηση στη Μεσημβρία όπου θα θαυμάσουμε τα τείχη, τα Ελληνικά σπίτια του 19ουαιώνα και τις Βυζαντινές εκκλησίες του Παντοκράτορα, της Αγίας Παρασκευής, και τα ερείπια του ναού του Απόλλωνα. Στη συνέχεια συνεχίζουμε την διαδρομή μας από τις Ακτές της Μαύρης Θάλασσας, απολαμβάνοντας το ωραίο τοπίο, μέσω της πόλης  ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ, για την καρδιά της Βουλγαρίας στις γραφικές πλαγιές του Αίνου και του Βουνού Σρέντνα. Περνάμε την Λίμνη Atanasovsko  που γίνεται Η μεγάλη μετανάστευση. "Τα πτηνά είναι οι πιο αξιοσημείωτοι κάτοικοι της λίμνης", αναφέρει η Ραντοστίνα Τσένοβα. "Κάθε χρόνο αυξάνεται ο αριθμός των ειδών, που συναντιούνται εδώ. Φτάσαμε στον αριθμό 333. Τα πτηνά φωλιάζουν, ξεκουράζονται και αποδημούν, επειδή από εδώ περνάει το στενότερο μέτωπο του διαδρόμου αποδήμησης Via Pontica. Στην συνέχεια αναχωρούμε για Φιλιππούπολη.  Διανυκτέρευση.
7Η  ΜΕΡΑ: ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – ΜΠΑΝΣΚΟ  Μετά το πρωινό μας, θα ξεκινήσουμε τη ξενάγηση, στη δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Βουλγαρίας, στην ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΗ, οι ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΝΤΖΟΥΜΑΓΙΑ και ΙΜΑΡΕΤ, το ΑΡΧΑΙΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ και το σπίτι - μουσείοΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ, είναι τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης. Συνεχίζουμε για τον επόμενο σταθμό μας η ΜΟΝΗ ΡΙΛΛΑΣ, η οποία έχει ανακηρυχθεί από την ΟΥΝΕΣΚΟ προστατευόμενο μνημείο. Επίσκεψη, και από τις κοιλάδες του ποταμού ΣΤΡΥΜΟΝΑ, φθάνουμε στο Σαντάνσκι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

8Η ΜΕΡΑ: ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΝΑΥΠΛΙΟ :  Πρωινό και ξεκινάμε για Σαντανσκι   σύντομη  γνωριμία  με την  όμορφη λουτρόπολη . Η πόλη είναι κτισμένη ανάμεσα σε δύο ποταμούς τον ΜΠΑΝΣΚΑ και ΜΠΡΙΣΤΙΤΖΑ, και έχει πάρει το όνομά της από τον Βούλγαρο επαναστάτη ΓΙΑΝ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Παρατηρήστε το δέντρο στην κεντρική πλατεία 500 ετών δίπλα σε ένα αρχαίο μαρμάρινο σιντριβάνι. Αναχώρηση για   Ναύπλιο , με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ,  άφιξη  το  βράδυ.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ:  400 €
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ:  Ενημέρωση σε όποιον προκύψει.
    
Στην τιμή περιλαμβάνονται :
  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία  4*
  • Ημιδιατροφή  (7πρωινά – 7 δείπνα).
  • Ξεναγήσεις  σύμφωνα  με  το  πρόγραμμα.
  • Ελληνόφωνος ξεναγός – συνοδός για όλες τις ημέρες
  • Συνοδός του γραφείου μας
  • ΦΠΑ.
  • Ασφαλιστική  κάλυψη  αστικής  ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται :

Είσοδοι σε μουσεία , ιστορικούς , αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό

Η ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΧΩΡΙΣ όμως ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΛΗΨΗ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ

ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΚΔΡΟΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου