ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Με επιτυχία η ημερίδα στο Ναύπλιο για το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών

Στην ημερίδα παραβρέθηκαν  εκ του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Αργολίδας ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ, ο εκπρόσωπος της Π.Ο.Α.Σ.Α. κ. ΠΑΠΠΑΣ Γρηγόριος και μέλη του Συνδέσμου. Επίσης παρόν ήταν και ο ΚΟΝΤΑΚΟΣ Χρήστος από την ΛΑΚΩΝΙΑ  μέλος Δ.Σ.  Ι.Ρ.Α. 


  

Η ημερίδα αυτή ήταν διοργάνωση της  INTERNATIONAL   POLICE  ASSOCIATION/ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τοπικής Διοικήσεως Αργολίδας. 

Συγχαρητήρια στο Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Ι.Ρ.Α. Αργολίδας για τις δραστηριότητες που έχει αναπτύξει. 


Μέλη του Δ-κού Συμβουλίου  ΤΑΜΕΙΟΥ Επαγγελματικής Ασφάλισης ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ - ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ  και ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ : ΧΡΥΣΑΦΗΣ Σωτήριος Πρόεδρος,  ΓΟΥΣΙΑΣ Θεόδωρος Αντιπρόεδρος , ΛΙΤΣΙΟΣ Απόστολος Οργανωτικός Γραμματέας οι οποίοι ανέλυσαν τα παρακάτω θέματα τα οποία αναγράφονται στο φυλλάδιο  και είναι στο τέλος της ανάρτησης.ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:46:00 μ.μ. |  | 

Με επιτυχία η ημερίδα στο Ναύπλιο για το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών
 Η Τοπική Διοίκηση Αργολίδας της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών, πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή  5 ΜΑΪΟΥ 2017 στην Αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο ενημερωτική ημερίδα σχετικά με το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών όπου κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Χρυσάφης Σωτήριος, (Οικονομολόγος - Πρόεδρος Επενδυτικής Επιτροπής).


Η έναρξη της ημερίδας έγινε το πρωί στην αίθουσα διαλέξεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας παρουσία στελεχών και των τριών κλάδων, ενώ παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.


Στελέχη και των τριών Σωμάτων Ασφαλείας είχαν την δυνατότητα ενημέρωσης για την ασφάλιση τους στο εν λόγω ταμείο και τα ευεργετήματα αυτού καθώς και οι ασφαλισμένοι ήδη υπάλληλοι να ενημερωθούν για την πορεία του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών.


ΠΗΓΗ : " Αργολικές Ειδήσεις  " 

Αργολικές Ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου