ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Apple: Μειώνει τις τιμές στις μπαταρίες και αλλάζει το λογισμικό


Apple: Μειώνει τις τιμές στις μπαταρίες και αλλάζει το λογισμικό

    H Apple μειώνει τις τιμές για αντικατάσταση μπαταριών και θα αλλάξει το λογισμικό της για να δείξει στους χρήστες αν η μπαταρία του τηλεφώνου είναι καλή.

    Σε δημοσίευση στην ιστοσελίδα της χθες, η Apple ζήτησε συγγνώμη για το χειρισμό του προβλήματος της μπαταρίας και είπε ότι θα έκανε αρκετές αλλαγές «αναγνωρίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών και για να ξανακερδίσει οποιοδήποτε μπορεί να αμφέβαλε για τις προθέσεις της Apple».
    Σύμφωνα με το Reuters, η εταιρεία έκανε αυτή την κίνηση για να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες για την ποιότητα και την ανθεκτικότητα των προϊόντων της σε μια εποχή που χρεώνει 999 δολάρια για το νεότερο μοντέλο της, το iPhone X.
    Η Apple δήλωσε ότι θα μειώσει την τιμή αντικατάστασης μπαταρίας εκτός εγγύησης από 79 δολάρια σε 29 δολάρια για  iPhone 6ή νεότερο, από τον επόμενο μήνα. Η εταιρεία θα ενημερώσει επίσης το λειτουργικό της σύστημα iOS, ώστε οι χρήστες να δουν αν η μπαταρία τους δεν είναι καλή και επηρεάζει την απόδοση του τηλεφώνου.
    H κίνηση της Apple έρχεται μετά την υποβολή νέων αγωγών σε δικαστήρια των ΗΠΑ, όπου οι ενάγοντες υποστηρίζουν ότι η εταιρία εξαπάτησε τους χρήστες iPhone, αναβάθμισε το λογισμικό και επιβράδυνε τα κινητά, χωρίς να προειδοποιήσει τους χρήστες.
Αναρτήθηκε από Ανδρεας στις 3:00 π.μ. 
Αντιδράσεις: 

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου