ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Δικαίωμα για αγορές στα στρατιωτικά πρατήρια της χώρας έχουν πλέον όλοι οι ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ (ΕΓΓΡΑΦΟ)



Δικαίωμα να κάνουν αγορές στα στρατιωτικά πρατήρια της χώρας έχουν πλέον όλοι οι ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ μετά την απόφαση που υπέγραψε ο ΑΝΥΕΘΑ Παναγιώτης Ρήγας ικανοποιώντας αίτημα της ΟΠΟΤΤΕ

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική κίνηση για όλους τους τρίτεκνους προχώρησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας καθώς υπέγραψε πριν λίγες ημέρες την απόφαση με την οποία θα επιτρέπεται η είσοδος για ψώνια στους τρίτεκνους στα στρατιωτικά πρατήρια της χώρας.

Σύμφωνα με το υπ’ αριθ. Φ.449Α/7/1070913/12-6-2019 έγγραφο του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ικανοποιεί το σχετικό αίτημα που είχε καταθέσει η ΟΠΟΤΤΕ (Ομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδας) σε συνάντηση που είχαμε μαζί του.

Ο Πάνος Ρήγας φυσικά γνωρίζει πολύ καλά ότι η κίνηση αυτή αποτελεί μεγάλη βοήθεια για τις τρίτεκνες οικογένειες και κυρίως στην επαρχία όπου πολλοί προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με ένα μισθό.



Ταυτόχρονα, όμως η κίνηση αυτή όπως μας επισημάνθηκε από στρατιωτικούς θα αποτελέσει και μεγάλη στήριξη για τα ίδια τα πρατήρια που θα δουν αύξηση στα έσοδα τους.

Όπως σημείωσε και ο ίδιος ο Πάνος Ρήγας: «Μετά την υπογραφή υπουργικής απόφασης, θα επιτρέπεται από εδώ και στο εξής η είσοδος των ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ στα στρατιωτικά πρατήρια της χώρας».

Οι Τρίτεκνοι με την κάρτα μέλους της ΟΠΟΤΤΕ, θεωρημένη για το τρέχον έτος 2019 και με την Αστυνομική τους ταυτότητα (για την ταυτοπροσωπία), δύνανται να ψωνίζουν στα στρατιωτικά πρατήρια της χώρας.

Με τον τρόπο αυτό, ικανοποιείται σχετικό αίτημα που είχε καταθέσει η ΟΠΟΤΤΕ, σε συνάντηση που είχε με τον αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Ρήγα.

Δείτε το σχετικό έγγραφο:


(ΠΗΓΗ: opotte.blogspot.com

ΠΗΓΗ : "  https://staratalogia.blogspot.com   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου