ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

2 ρη Προσκυνηματική Εκδρομή 27 Ιουλίου 2021 του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 


Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας 

μέσα στις καταστατικές του υποχρεώσεις πραγματοποιεί 

Εκδρομές :  Προσκυνηματικές και αναψυχής.

Μετά από αιτήματα μελών μας μπήκε στο πρόγραμμα και την  27     Ιουλίου 

2021 θα πραγματοποιήσει  Προσκυνηματική Εκδρομή στην Τήνο.


Το κόστος είναι  άτομο 130 €.


H ΔIAMONH στο ΞENOΔOXEIO TINOS BEACH.


Ο προγραμματισμός να γίνει η διήμερη αυτή  εκδρομή ήταν ώστε να δοθεί η ευκαιρία στα μέλη μας και στους φίλους που σε κάθε μας εκδρομή μας συμμετέχουν να επισκεφθούμε και άλλα ωραία σημεία του Νησιού όπως θα διαβάσετε παρακάτω :


Α Μ Ε Σ Η      Α Π Α Ν Τ Η Σ Η 

προκειμένου κρατηθούν οι θέσεις είτε είναι μέλος,  είτε είναι φίλος στο  e-mail. mantasmix@gmail.com  η στο face :   Μιχάλης Μαντάς.




Λίγα γενικά λόγια αποσπάσματα  από την επαγγελματική  σελίδα : https://myticketlab.gr

Μαγικές παραλίες, σεληνιακά τοπία, γραφικά χωριά και γαστρονομικές εκπλήξεις είναι μερικά μόνο από τα πολλά μυστικά που κρύβει η Τήνος πίσω από την παραπλανητική εικόνα του πολύβουου λιμανιού και της αδιάκοπης συρροής των πιστών στην ξακουστή εκκλησία της Παναγίας Ευαγγελίστριας.

Γνωστή κυρίως για το μαζικό προσκύνημα στη θαυματουργή εικόνα της Μεγαλόχαρης, η Χώρα της Τήνου προσφέρεται για πολύ περισσότερα από θρησκευτικό τουρισμό. Δαιδαλώδη σοκάκια, ασβεστωμένα σπίτια, λευκά πεζούλια συνθέτουν ένα κλασικό κυκλαδίτικο ντεκόρ, που προσκαλεί τον επισκέπτη να το εξερευνήσει και να το ανακαλύψει.

Μετά τη χώρα, λένε η ντόπιοι, ξεκινά η πραγματική Τήνος και τα μοναδικά χωριά της.

Στο Ταραμπάδο, οι περισσότεροι κάτοικοι είναι… περιστέρια, που φιλοξενούνται στους περίπου 600 περίτεχνους περιστερώνες του χωριού, φτιαγμένους με σχιστόλιθο, πέτρα και ασβέστη.

Οι παραλίες της Τήνου είναι όσο άγνωστες και σαγηνευτικές είναι και τα χωριά της. Αμμουδερές, με βότσαλα ή βράχια και ηφαιστειογενή τοπία, ανεμοδαρμένες ή ήσυχες, ανεπιτήδευτες και πεντακάθαρες, οι δεκάδες παραλίες του νησιού ικανοποιούν όλα τα γούστα.

 

΄Όσοι θα συμμετάσχετε θα δείτε ακόμη κάποια ωραία σημεία του Νησιού τα οποία θα προγραμματίσει το Γραφείο.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου