ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας στο εορτασμό των Θεοφανίων και στη κατάδυση του Τιμίου Σταυρού

 

Μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας παραβρέθηκαν στο εορτασμό των Θεοφανίων  που έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Αναστασίου Ναυπλίου στην συνέχεια παραβρέθηκαν στην κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο Λιμάνι της πόλεως με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα λόγω της Πανδημίας. 


Στην συνέχεια περισσότερα από την ΠΗΓΗ της ανάρτησης.

Θεοφάνια στο Ναύπλιο: Η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι της πόλης (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:19:00 π.μ. |  | 
Θεοφάνια στο Ναύπλιο: Η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι της πόλης (βίντεο)

Στο Ναύπλιο την πρωτεύουσα της Αργολίδας πραγματοποιήθηκε η εορτή των Θεοφανίων στο λιμάνι της πόλης το πρωί της Πέμπτης 6 Ιανουαρίου 2022.

Προηγήθηκε Θεία λειτουργία και ο μεγάλος αγιασμός στον προσκυνηματικό Ιερό Ναό του Άγιου Αναστασίου στο Ναύπλιο χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου παρόντων των στρατιωτικών και πολιτικών αρχών του τόπου. 


Ακολούθησε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι του Ναυπλίου, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που έπεσαν για να πιάσουν τον Σταυρό.


Την τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού παρακολούθησαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ι. Μαλτέζος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, οι βουλευτές Αργολίδας Ι. Ανδριανός, Ι. Γκιόλας και Α. Πουλάς, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Ι. Μαντζούνης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ναυπλίου Ιορδάνης Δαμιανός κα.


ΠΗΓΗ : 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου