ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Ακύρωση Ταξιδίου στο ΜΑΡΟΚΟ 8-18/2/2022 του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας

 


Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

 

Σε μια δύσκολη περίοδο, σαν αυτή που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες –πολύ περισσότερο- λόγω της μεγάλης έξαρσης της πανδημίας COVID-19, προτεραιότητά μας, όπως πριν, έτσι και τώρα είναι η υγειονομική ασφάλεια των ταξιδιωτών και η όσο το δυνατόν καλή διάθεση για  να απολαύσουν το ταξίδι.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Πρεσβεία του Μαρόκου, δεν μπόρεσαν να μας δώσουν σαφή εικόνα πρόβλεψης πτήσεων,- θα δέχονταν ή όχι-,  για μετά τις 31 Ιανουαρίου 2022, αλλά και ως προς την έκβαση της κατάστασης γενικότερα.

Με αυτά τα δεδομένα, δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση του ταξιδιού μας στο Μ Α Ρ Ο Κ Ο.

Κρίναμε λοιπόν ότι στην παρούσα στιγμή, οι καταστάσεις μας επιβάλουν την ακύρωση, και μεταφορά σε άλλη ημερομηνία του συγκεκριμένου ταξιδιού, με ποιο πιθανή, αυτή του  φθινοπώρου 2022.

Σε συνεννόηση με το πρακτορείο ZAFIRIS TOURS που ανέλαβε, σαν διοργανωτής, προσπάθησε, να ακυρωθούν στο 100% όλες οι πληρωμές που έχουν ήδη γίνει, προς την αεροπορική εταιρεία AIR FRANCE.

Είναι δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο,  όμως το πετύχαμε και πήραμε όλες τις πληρωμές.  

Έτσι λοιπόν θα σας επιστραφούν όλες οι προκαταβολές που έχετε δώσει σε μετρητά ή τραπεζικές καταθέσεις.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας, ευχαριστεί το ταξιδιωτικό γραφείο για τις επαγγελματικές κινήσεις του, ώστε να έχουμε το καλλίτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μαζί με  το πρακτορείο ZAFIRIS TOURS, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την κατανόηση που πάντα δείχνετε, όπως και με την αμέριστη  συμπαράσταση σας  θα απολαύσουμε και πάλι αξέχαστα ταξίδια με όμορφες εικόνες και εμπειρίες.-

 

Με εκτίμηση

 

Για το Δ.Σ.

 

        Ο Γεν. Γραμ.                                                                      Ο Πρόεδρος

Αντώνιος ΚΟΥΚΟΥΒΕΣ                                                  Μιχαήλ ΜΑΝΤΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου