ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Σημαντικό έργο από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου

ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
31/12/2013
Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η προσφορά του κόσμου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου, ακόμη και μετά πέρας της εβδομάδας αλληλεγγύης που διήρκησε 9 έως 14 Δεκεμβρίου 2013.
Η κοινωνία του Ιλίου για ακόμη μια φορά δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπό της προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη συνεχίζοντας με αμείωτη ένταση τις προσφορές, έτσι ώστε να μην είναι κανείς μόνος του στην κρίση.
Εθνικοτοπικοί, Πολιτιστικοί και Αθλητικοί Σύλλογοι & Σωματεία της πόλης, Σχολεία, μέλη των Κ.Α.Π.Η., καθώς απλοί άνθρωποι στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου, ενώ με τη μεγάλη προσφορά των τηλεοπτικών καναλιών EXTRA3 και Epsilon TV ενισχύθηκαν με 300 γαλοπούλες τα εορταστικά πακέτα τροφίμων που απευθύνονται σε οικογένειες με ανήλικα παιδιά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε μήνα μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου ενισχύονται 700 οικογένειες, ενώ για το γιορτινό τραπέζι των οικογενειών που πλήττονται από την κρίση, δόθηκαν συνολικά δεκατέσσερις (14) τόνοι τροφίμων (λάδι, όσπρια, κρέας, ζυμαρικά κ.λπ.) για να περάσουν με αξιοπρέπεια τις εορτές οι συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη.
 
ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου