ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Μητέρα χρησιμοποιεί το FB για να βρεί φίλους στο άρρωστο παιδί της

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr   " 

1795684_714611161894864_392857050_n Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
Τα γεννέθλια του ενός μικρού παιδιού από το Michigan των Η.Π.Α πλησιάζουν και η μητέρα του τού πρότεινε να διοργανώσουν ένα  party. O  Colin της απάντησε “πως δεν έχει κανέναν φίλο για να καλέσει”.
Το αγόρι  πάσχει από ένα σύνδρομο παραπλήσιο του αυτισμού,το σύνδρομο Asperger. Παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες στην επικοινωνία και την γενικότερη κοινωνικοποίησή του.

Η   μητέρα του Colin, Jennifer  σκέφτηκε  να δημιουργήσει μια σελίδα στο facebook   για να συγκεντρώσει ευχές   για τα γεννέθλια του μικρού. Ευελπιστούσε να μαζέψει  καμιά πενηνταριά ευχετήρια μηνύματα.Αλλά η σελίδα που δημιουργηθήκε πριν μια βδομάδα έχει ήδη πάνω από 50.000 “likes” όπως και χιλιάδες θερμά μηνύματα για τα γεννέθλια του μικρού.
CapcolltureΗ μητέρα θα αποκαλύψει την σελίδα fb στον γιό της στις 5 Μάρτη που είναι η ημέρα γεννεθλίων του. Θα του αποδείξει ότι έχει περισσότερους φίλους από όσους είχε ποτέ φανταστεί και ταυτόχρονα θα του έχει υποδείξει και έναν νέο τρόπο επικοινωνίας ίσως πιο συμβατό με την ιδιοσυγκρασία του.

πηγή:RTL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου