ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Ταξιδεύοντας με την Μάγια Τσόκλη – ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ

ΠΗΓΗ : Versus Travel Newsletter

newsletter@versus-travel.gr                                                      

ΠΕΜΠΤΗ 27/03/2014

 Ταξιδεύοντας με την Μάγια Τσόκλη – ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ
Μια βραδιά αποκάλυψη σε μια χώρα εξαιρετικού πολιτισμικού πλούτου, μέσα από τις αξέχαστες εμπειρίες της Μάγια Τσόκλη
Σας υπενθυμίζουμε ότι ο μηχανογραφικός έλεγχος των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις αλλά και η καταγραφή της παρουσίας των μελών της λέσχης μας, θα εκτελείται στο ισόγειο του κτιρίου. 
Για τα μέλη μας που δεν δικαιούνται κάρτα, ο έλεγχος θα γίνεται με βάση την λίστα συμμετοχής. Για τα υπόλοιπα μέλη μας, ο έλεγχος θα γίνεται υποχρεωτικά μέσω της κάρτας μέλους έτσι ώστε να διασφαλίζουμε καλύτερα την διαδικασία προσέλευσης.
Δηλώστε απαραίτητα τη συμμετοχή σας στο 210.41.01.601 εσ. 123, είτε στην πρώτη εκδήλωση είτε στην δεύτερη είτε και στις δύο. Μεσολαβεί διάλειμμα μεταξύ των εκδηλώσεων.



19:30  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ: ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ  
Νότια του Ισημερινού  και απέναντι από τις ακτές της Αφρικής υπάρχει ένα νησί, σχεδόν ήπειρος.  Μαδαγασκάρη.  Αποσπάστηκε -διακόσια εκατομμύρια χρόνια πριν- από την απέραντη ήπειρο Γκοντβάνα και ακολούθησε το δικό του πεπρωμένο και να γίνει το καταφύγιο μια μοναδικής στον πλανήτη ενδημικής χλωρίδας και πανίδας .  Ακόμη και σήμερα, τα είδη των ζώων και των φυτών που βρίσκονται εδώ αποτελούν αντικείμενο μελέτης για τους φυσικούς επιστήμονες όλου του κόσμου. Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, οι πρώτοι κάτοικοι του νησιού δεν προήλθαν από την κοντινή Αφρική αλλά από την Ινδονησία και πιθανώς από τη Πολυνησία που ταξίδεψαν πριν χιλιάδες χρόνια με τα πρωτόγονα σκάφη τους στον Ινδικό ωκεανό. Η ιδιαιτερότητα της Μαδαγασκάρης δεν σταματά  όμως στην πανίδα και την χλωρίδα της. Τη βλέπει κανείς στο ιδιότυπο τοπίο που δεν θυμίζει ούτε Αφρική, ούτε Ασία. Τη συναντά στις 18 διαφορετικές εθνότητες που διατηρούν τις παραδόσεις μέσα από τις ανιμιστικές τελετουργίες και τους θρύλους τους. Όπως πιστοποιεί και η Μάγια Τσόκλη « Η Μαδαγασκάρη είναι το όνειρο κάθε ταξιδιώτη αλλά και όλων των παιδιών που ανακάλυψαν χάρη σε 4 φυγάδες πιγκουίνους και τρεις ταινίες κινουμένων σχεδίων, ποια άλλη; Τη Μαδαγασκάρη!» 

Βραδιά με μουσική, ποτό και μεζεδάκια

 Η δήλωση συμμετοχής είναι υποχρεωτική. Παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας, καλώντας στο τηλέφωνο 210.41.01.601 εσ. 123
Σε περίπτωση που δηλώσατε συμμετοχή και για οποιαδήποτε αιτία δεν μπορείτε τελικά να παρευρεθείτε, παρακαλούμε όπως ακυρώσετε τη συμμετοχή σας καλώντας στο τηλέφωνο 210.41.01.601 εσ. 123


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου