ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ρωσικά γυμνάσια πάνω από τη Μεσόγειο

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr  " 

Posted: March 15, 2014 at 2:00 am, Last Updated: March 14, 2014 at 6:54 pm
Ρωσικά γυμνάσια πάνω από τη ΜεσόγειοΡωσικά μαχητικά αεριωθούμενα και ελικόπτερα άρχισαν εκπαιδευτικές πτήσεις πάνω από τη Μεσόγειο, φέρεται να δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού.
Ο εκπρόσωπος Βαντίμ Σέργκα δήλωσε προς το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ πως το αεροπλανοφόρο Ναύαρχος Κουζνέτσοφ του ρωσικού Βόρειου Στόλου συμμετέχει στα γυμνάσια και η εκπαίδευση περιλαμβάνει τακτικές για προσβολή αεροπορικών στόχων και άλλες τεχνικές μάχης.

Ο εκπρόσωπος δεν έκανε καμιά αναφορά στην αντιπαράθεση της Ρωσίας με την Ουκρανία για τη χερσόνησο της Κριμαίας, όπου τον έλεγχο έχουν αναλάβει οι ρωσικές δυνάμεις. Το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό έχει στείλει στη Μαύρη Θάλασσα ένα αντιτορπιλλικό με κατευθυνόμενους πυραύλους, το USS Truxtun, λέγοντας πως πρόκειται για ανάπτυξη ρουτίνας που είχε προγραμματισθεί πριν από την κρίση στην Ουκρανία.
Επιπλέον η Μόσχα συνεχίζει να οργανώνει στρατιωτικά γυμνάσια στην περιοχή του Ροστόφ επί του Ντον, κοντά στα ουκρανικά σύνορα. Περίπου 4.000 ρώσοι αλεξιπτωτιστές, 36 αεροπλάνα και περίπου 500 οχήματα συμμετέχουν σ’ αυτά, σύμφωνα με το επίσημο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων ΙΤΑΡ-ΤΑΣΣ.
Αυτή η επίδειξη ισχύος συμπληρώνεται με την ανάπτυξη στη Λευκορωσία έξι μαχητικών αεροπλάνων Su-27 και τριών μεταγωγικών στρατιωτικών αεροσκαφών.
Οι κινήσεις αυτές του ρωσικού στρατού απαντούν στην εντατικοποίηση των αναγνωριστικών αποστολών του ΝΑΤΟ κοντά στην Ουκρανία. Νατοϊκά αεροπλάνα ραντάρ AWACS υπερίπτανται της Πολωνίας και της Ρουμανίας ενώ καταδιωκτικά F-15 και F-16 εστάλησαν στην Πολωνία και τη Λιθουανία.
Νωρίτερα η υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου ανακοίνωσε οτι η ιστοσελίδα της ρωσικής προεδρίας δέχτηκε σήμερα πολλαπλές επιθέσεις από χάκερ που έθεσαν κι εκτός λειτουργίας την ιστοσελίδα της κεντρικής τράπεζας.
“Μία σφοδρή κυβερνοεπίθεση βρίσκεται σε εξέλιξη στην ιστοσελίδα του Κρεμλίνου”, δήλωσε εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, η οποία πρόσθεσε ότι η επίθεση συνεχίζεται και ότι ειδικοί του τομέα ασφαλείας επιχειρούν να αποτρέψουν περαιτέρω προβλήματα.
Η εκπρόσωπος δεν ανέφερε ποιοί θεωρούνται υπεύθυνοι για την επίθεση αν και οι πιθανοί ύποπτοι ειναι λίγοι. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει ενώ όλοι μας νομίζουμε οτι η Ρωσία περιμένει για να επιτεθεί, οι Ρώσοι χάκερς έχουν ήδη διαπράξει κυβερνοεπιθέσεις κατα των Ουκρανικών δικτύων
OnAlert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου