ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ανακοινώθηκαν τα βραβεία για τους δικαιούχους του Μ.Τ.Σ. από την Πειραιώς

ΠΗΓΗ :    "          http://www.paraskhnio.gr/             " 

Δημοσιεύθηκε στις  στην Κατηγορία: Μαρς
Μέγεθος κειμένου:α+α-
ΜΤΣ
Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Μετοχικού Ταμείου Στρατού τα ονόματα των ωφελούμενων  του προγράμματος κοινωνικών παροχών της “PICAR ΑΕΕ” προς τους μετοχομερισματούχους του ΜΤΣ που αφορούν:
Τη βράβευση δέκα (10) τέκνων μετοχομερισματούχων του ΜΤΣ  αριστευσάντων μαθητών (βαθμός άνω του 19) στη Γ΄ τάξη Γυμνασίου σχολικού έτους 2012.
Τη βράβευση δέκα (10) τέκνων μετοχομερισματούχων του ΜΤΣ  αριστευσάντων μαθητών (βαθμός άνω του 19) στη Γ΄ τάξη Λυκείου σχολικού έτους 2012.

Τη βράβευση 12  πρωτευσάντων κατά την εισαγωγή τους στις Στρατιωτικές και τις Αστυνομικές Σχολές, (έξι (6) πρώτοι με έτος εισαγωγής 2012 και έξι (6) δεύτεροι με έτος εισαγωγής 2012) τέκνων μετοχομερισματούχων του ΜΤΣ.
Τη διάθεση οικονομικής βοήθειας σε δέκα (10) οικογένειες μετοχομερισματούχων του ΜΤΣ που έχουν τέκνο με ειδικές ανάγκες.
Τη διάθεση οικονομικής βοήθειας σε δέκα πέντε (15) χρήζοντες βοηθείας μερισματούχους του ΜΤΣ.
Την πρόσληψη δύο (2) αριστούχων αποφοίτων Λυκείου σχολικού έτους 2012, τέκνων μετοχομερισματούχων του ΜΤΣ, ως υπαλλήλων του Ομίλου Πειραιώς.
Το ΜΤΣ για την υλοποίηση των ανωτέρω χορηγιών συγκέντρωσε τις υποψηφιότητες, τις οποίες απέστειλε στη “PICAR ΑEE” ενώ για την επιλογή των χορηγούμενων συνεστήθη επιτροπή σύμφωνα με το με αριθμό 18/4/02-12-2013 Πρακτικό ΔΣ/ΜΤΣ από τους :
Ταξχο Νικόλαο Τσελεκίδη, Γενικό Δντή ΜΤΣ, ως Πρόεδρο.
Αντγο ε.α Παντελή Μαυροδόπουλο, Πρόεδρο ΕΑΑΣ, ως μέλος.
Αντγο ε.α Αλέξιο Αδαμόπουλο, Εκπρόσωπο ΕΛ.ΑΣ, ως μέλος.
Γεώργιο Παπαϊωάννου, Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Πειραιώς Real Estate Α.Ε., ως μέλος.
Κωνσταντίνο Χρυσικό, Γενικό Δντή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της Πειραιώς Real Estate Α.Ε., ως μέλος.
Τατιάνα Τούντα, Διευθύντρια Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού Κεντρικών Μονάδων & Θυγατρικών Εσωτερικού της Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε, ως μέλος.
Θεόδωρο Τσουκάτο, Διευθυντή Διαχείρισης Αμοιβών & Διοικητικών Υπηρεσιών Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε.
Οι ενδιαφερόμενοι που μετείχαν στην διαδικασία μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΜΤΣ για να δουν τα αποτελέσματα του προγράμματος χορηγιών ενώ σε ότι αφορά την πρόσληψη δύο (2) αριστούχων αποφοίτων Λυκείου σχολικού έτους 2011-2012 και δύο (2) Πτυχιούχων, τέκνων μετοχομερισματούχων του ΜΤΣ, ως υπαλλήλων του Ομίλου Πειραιώς, η “Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε.” σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του ΜΤΣ θα αποφασίσει βάσει των υφιστάμενων διαδικασιών για την πρόσληψη του προσωπικού.
Κώστας Αττίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου