ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Μουντιάλ 2014: Ο Σκολάρι και ο σωσίας του (photos)

ΠΗΓΗ : "  http://www.onsports.gr"  

Συντάκτης: Αλεξάνδρα ΛούτσηΔημοσίευση: Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 06.06
Μουντιάλ 2014: Ο Σκολάρι και ο σωσίας του (photos)
Αναστάτωση στον Τύπο της Βραζιλίας έφερε σωσίας του Λουίς Φελίπε Σκολάρι, αναγκάζοντας δύο από τις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία εφημερίδες της χώρας σε συγγνώμη.
Οι ηλεκτρονικές εκδόσεις των «O Globo» και «Folha de Sao Paulo» παρουσίασαν συνέντευξη του «Φελιπάο», με τη διαφορά πως τις δηλώσεις δεν τις είχε κάνει ο ίδιος ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Βραζιλίας αλλά ο Βλαντιμίρ Παλόμο. Ο τελευταίος βγάζει τα προς το ζην ως σωσίας του Σκολάρι! Ο εξαπατημένος δημοσιογράφος, ονόματι Μάριο Σέρζιο Κόντι, γνώρισε τον Παλόμο σε πτήση από το Ρίο Ντε Τζανέιρο στο Σάο Πάουλο. Σίγουρος ότι είχε απέναντί του τον 65άχρονο προπονητή τού πρότεινε συνέντευξη, την οποία δέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη ο «ψεύτικος» Σκολάρι.
Μετά την αποστολή της συνέντευξης στα ΜΜΕ ο Μάριο Σέρζιο Κόντι του πρότεινε και τηλεοπτική, στο κανάλι που εργάζεται, με τον Παλόμο να ανταποκρίνεται και πάλι θετικά. Ωστόσο, αυτή τη φορά πρόλαβε τα... χειρότερα, καθώς έδωσε στο δημοσιογράφο την επαγγελματική κάρτα του, με το πραγματικό όνομά του και τη δουλειά του, η οποία έγραφε: «Βλαντιμίρ Παλόμο, ο σωσίας του Φελιπάο». Οι συνεντεύξεις φυσικά αποσύρθηκαν, οι εφημερίδες ζήτησαν συγγνώμη από τους αναγνώστες τους και ο Βραζιλιάνος σωσίας έγινε θέμα στα διεθνή ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου