ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Επίσκεψη Προκαθημένων στο Πανεπιστήμιο "Λόγος" των Τιράνων (ΦΩΤΟ)

logos-18
Τίρανα | Αιμίλιος Πολυγένης
Το Πανεπιστήμιο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας "Λόγος" επισκέφθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης και οι Προκαθημένοι των κατά τόπους Ορθοδόξων Εκκλησιών.
Τόσο ο Οικουμενικός Πατριάρχης όσο και οι Προκαθήμενοι έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Κοσμήτορα και τους καθηγητές του Πανεπιστημίου, οι οποίοι τους καλωσόρισαν τονίζοντας ότι μεγάλη ευλογία η επίσκεψη αυτή.

Στη συνέχεια ο Οικουμενικός Πατριάρχης είχε μια σύντομη συνομιλία με φοιτητές του μικροβιολογικού τμήματος, τους οποίους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία και τους προέτρεψε να διαπρέψουν στις σπουδές για το μέλλον της ανθρωπότητας.
"Η Εκκλησία με την Επιστήμη δεν ανταγωνίζονται, αλλά είναι δύο μεγέθη που αλλησυμπληρώνονται", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Οικουμενικός Πατριάρχης απευθυνόμενος προς τους φοιτητές.
Σε άλλο σημείο ο κ. Βαρθολομαίος ανέφερε: "Εμείς ως Οικουμενικό Πατριαρχείο έχουμε κάνει πάρα πολύ μεγάλη δουλειά για το περιβάλλον, και έχουμε κάνει μια επιτροπή θρησκεία-επιστήμη και περιβάλλον."
"Εκφράζουμε την χαραά μας που σας συναντουμε σήμερα και είδαμε από κοντά το σπουδαίο έργο σας", πρόσθεσε ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξοξίας.
Τέλος στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου ο Αρχιεπισκοπος Αλβανίας κ. Αναστάσιος, ενημέρωσε τους Προκαθημένους για την σύσταση του ΙΕΚ και του Πανεπιστημίου "Λόγος"
Στη συνέχεια πραγματοποιήσαν επίσκεψη στο Λύκειο της Αρχιεπισκοπής "Τίμιος Σταυρός" όπου έβγαλαν και αναμνηστική φωτογραφία με τους μαθητές.
logos-1
logos-2
logos-3
logos-4
logos-5
logos-6
logos-7
logos-8
logos-9
logos-10
logos-11
logos-12
logos-13
logos-14
logos-15
logos-16
logos-17
logos-19
logos-20
logos-21
logos-22
SAM 6116
SAM 6117


SAM 6128

Τι να πει κανείς;
Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλβανίας (που μόλις πριν 20 χρόνια  ελευθερώθηκε από τον κομμουνισμό) έχει ιδιωτικά Πανεπιστήμια.Η  φιλελεύθερη Ελλάδα  ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ με το Σύνταγμά της!!!!!!!!!!!
Δε'ιτε παρακάτω τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο,ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑ και τους προκαθημένους να τον παρακολουθούν στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου.
Σημειωτέον ό,τι στο Δυρράχειο λειτουργεί και  ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ,εκτός του Πανεπιστημίου της Ορθοδόξου Εκκλησίας "ΛΟΓΟΣ".
Παράκληση κοινοποιείστε στους φίλους σας  και στις επαφές σας,για να  ενημερωθούν για το έργο ενός ΄Ελληνα Αρχιεπισκόπου στην ΑΛΒΑΝΙΑ.
΄ΕΝΑς  ΑΡΧΙΕΠΊΣΚΟΠΟς ΚΆΝΕΙ ΑΥΤΆ,ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΜΑς 200 ΧΡΌΝΙΑ,ΔΕΝ ΜΠΌΡΕΣΑΝ  ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ.Εμείς απλώς να  αναφωνήσουμε:"Δόξα σοι ο Θεός!!!"


smountzouris
@gmail.com  AΠΟ   http://www.romfea.gr    "
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου