ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Στον Έβρο δεν περνά κανείς – Εντυπωσίασαν οι «Πεζικάριοι» (photos)

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: June 24, 2014 at 10:00 pm, Last Updated: 
στον-έβρο-δεν-περνά-κανείς-εντυπωσίασαν-οι-πεζικάριοι
«Στον Έβρο δεν περνά κανείς» βροντοφώναξαν οι στρατιώτες μας
Η άσκηση του Δ΄ Σώματος Στρατού εντυπωσιακή ,όπως προκύπτει από τις πολλές και καλές φωτογραφίες του ΓΕΣ.
Η Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων «ΕΓΝΑΤΙΑ-2014», διεξήχθη στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πλωτών Μέσων Νοτίου Έβρου, του Δ΄ Σώματος Στρατού.

Στην άσκηση συμμετείχε το 642 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού, της 7ης Μ/Κ ΤΑΞ «ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΣ», αντικείμενο της οποίας ήταν η εκπαίδευση των ασκούμενων τμημάτων στη σχεδίαση, οργάνωση, προπαρασκευή και διεξαγωγή επιχείρησης βίαιης διάβασης ποταμού. Επιπλέον, στο πλαίσιο της άσκησης, έγινε ενημέρωση για τα μέσα και υλικά των Μονάδων Πεζικού και Μηχανικού που χρησιμοποιούνται για τη γεφύρωση ή διαπεραίωση υδάτινων κωλυμάτων.
Την άσκηση παρακολούθησε ο Διοικητής του Δ΄ ΣΣ Αντιστράτηγος κ. Χρήστος Χαλκίδης καθώς και οι Διοικητές των XII Μ/Κ ΜΠ, ΧΧ ΤΘΜ καθώς και των Ταξιαρχιών της ΠΕ του Δ΄ ΣΣ.
Μία προσεκτική ματιά στις φωτογραφίες από την άσκηση θα σας πείσει..
στον-έβρο-δεν-περνά-κανείς-1στον-έβρο-δεν-περνά-κανείς-2στον-έβρο-δεν-περνά-κανείς-3στον-έβρο-δεν-περνά-κανείς-4στον-έβρο-δεν-περνά-κανείς-5στον-έβρο-δεν-περνά-κανείς-6στον-έβρο-δεν-περνά-κανείς-7στον-έβρο-δεν-περνά-κανείς-8στον-έβρο-δεν-περνά-κανείς-9στον-έβρο-δεν-περνά-κανείς-10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου