ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ: «Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

23/07/2014
Τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Δημήτρη Τσακνάκη, όπου συναντήθηκε με στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

«Εκ μέρους της συντριπτικής πλειοψηφίας των ελλήνων πολιτών, θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω για την προσφορά της την ελληνική αστυνομία από καρδιάς», δήλωσε ο πρωθυπουργός στην είσοδο του κτιρίου.
«Ο έλληνας αστυνομικός είναι η ασπίδα του απλού πολίτη, της κοινωνίας μας και τελικά της Δημοκρατίας μας. Και οι έλληνες αστυνομικοί το αποδεικνύουν κάθε μέρα και γιαυτό τους ευχαριστώ θερμά», τόνισε ο κ. Σαμαράς.
Εν συνεχεία, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής, προκειμένου να συγχαρεί το προσωπικό για την επιτυχία της σύλληψης του Ν. Μαζιώτη.
Όπως αναφέρουν ανώτατες κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την ενημέρωση που τού παρείχαν οι αξιωματικοί στην αντιτρομοκρατική και εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας.


ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ    " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου