ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014

Σφήκα έχτισε τη φωλιά της μέσα σε κρεβάτι !

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: Αυγούστου 28, 2014 at 6:30 μμ, Last Updated: 
σφήκα-έχτισε-τη-φωλιά-της-μέσα-σε-κρεβάτι
Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού κάλεσε εξολοθρευτή παρασίτων, ο οποίος έκπληκτος είδε ότι έχει να αντιμετωπίσει τουλάχιστον 5.000 σφήκες
Μια γυναίκα στη βρετανική πόλη Hampshire, φαίνεται ότι δεν «επισκεπτόταν» συχνά και τα πέντε δωμάτια του σπιτιού της… Όταν μια μέρα, μετά από μήνες μπήκε σε δωμάτιο που δεν χρησιμοποιεί, αντίκρισε έκπληκτη μια τεράστια φωλιά από σφήκες πάνω στην αγαπημένη της πλεκτή κουβέρτα.

σφήκα-έχτισε-τη-φωλιά-της-μέσα-σε-κρεβάτι-1
Η γυναίκα κάλεσε έναν εξολοθρευτή παρασίτων, ο οποίος με τη σειρά του έμεινε άναυδος από το θέαμα που αντίκρισε. Όπως ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα Independent, επί 45 χρόνια που βρίσκεται σε αυτό το επάγγελμα έχει έλθει αντιμέτωπος με αρουραίους σε εστιατόρια και με στρατιές από κοριούς μέσα σε σπίτια, αλλά πρώτη φορά βλέπει μια τέτοια εικόνα!
Πάνω στην πλεχτή κουβέρτα του κρεβατιού, που η ιδιοκτήτρια του τόνισε ότι είναι η αγαπημένη της, είδε μια φωλιά από σφήκες με πλάτος ένα μέτρο και βάθος 30 εκατοστά. Ο άντρας φόρεσε προστατευτική στολή και εξοπλίστηκε με ειδικό σπρέι, έκλεισε τα παράθυρα του σπιτιού για να μη μεταφερθούν τα έντομα και στα υπόλοιπα δωμάτια και έσπασε τη φωλιά σε κομμάτια.
Έκπληκτος είδε ότι οι σφήκες είχαν μασήσει το στρώμα και τις κολόνες του κρεβατιού και δήλωσε ότι έχει ανάμικτα συναισθήματα για την «δολοφονία» των εντόμων, αφού αν και ήταν αναγκασμένος να τα εξολοθρεύσει, παραδέχεται ότι η φωλιά που κατέστρεψε ήταν ένα «έργο τέχνης»!


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου