ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΣΑΜΑΡΑΣ – ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ

ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ, ΔΕΝΔΙΑ

28/08/2014
Διαδοχικές συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο και τους υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης είχε ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Πιέρ Μοσκοβισί. 

Ο κ. Σαμαράς παρουσίασε στον κ. Μοσκοβισί τις προτεραιότητές του για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας και τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν άμεσα για την ανάπτυξη και την αποκατάσταση των αδικιών.
Επίσης, συζήτησαν για την ελληνική οικονομία και τα θέματα που παραμένουν ανοιχτά, όπως το ζήτημα του χρέους.
Ακολούθησε συνάντηση του κ. Μοσκοβισί με τον Ευ.Βενιζέλο, όπου συζητήθηκαν και θέματα εξωτερικής πολιτικής
Επίσης, αντάλλαξαν απόψεις για την οικονομική κατάσταση στην Ευρώπη αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις στη Γαλλία και στην Ελλάδα, με δεδομένο το σχηματισμό της νέας γαλλικής κυβέρνησης αλλά και την προοπτική της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.
Νωρίτερα, ο γάλλος αξιωματούχος είχε γεύμα εργασίας με τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με τον υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Δένδια.
Σημειώνεται πως ο κ. Μοσκοβισί είναι ένας από τους βασικούς διεκδικητές για τη θέση του επιτρόπου για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις και σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση στηρίζει την υποψηφιότητά του.

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ    " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου