ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Όλγα Κεφαλογιάννη: Στόχος η διαρκής αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

05/09/2014
«Στρατηγικός στόχος του υπουργείου μας είναι η διαρκής ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος», υπογράμμισε η κ. Κεφαλογιάννη από το βήμα του διεθνούς συνεδρίου για τις τέχνες και τις επιστήμες «Vesalius Continuum» το οποίο διοργανώνει ο δήμος Ζακύνθου και η πρεσβεία του Βελγίου.

Η υπουργός τόνισε ότι για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, το υπουργείο αξιοποιεί όλα τα πλεονεκτήματα της χώρας, όπως οι τουριστικοί πόροι, ο πολιτισμός, η ελληνική φιλοξενία αλλά και τα σύγχρονα εργαλεία (social media).
Παράλληλα, η κ. Κεφαλογιάννη υπενθύμισε τη ψήφιση δυο τουριστικών νόμων που συμβάλλουν στη δημιουργία -όπως είπε- ενός ευέλικτου θεσμικού πλαισίου που ευνοεί την προσέλκυση τουριστικών επενδύσεων και την ανάπτυξη υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.
Όσον αφορά τη Ζάκυνθο επισήμανε ότι αποτελεί έναν από τους πλέον καταξιωμένους προορισμούς της Ελλάδας, ενώ ζήτησε την ανάπτυξη και προώθηση ποιοτικών μορφών τουρισμού μέσα από τη συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των φορέων της Ζακύνθου.
Μιλώντας για την προσωπικότητα του Ανδρέα Βεζάλ, τόνισε ότι ήταν ένας από τους μεγάλους στοχαστές και επιστήμονες του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού, ένας ερευνητής της μεταμεσαιωνικής περιόδου ο οποίος συγκρούσθηκε με τα καθιερωμένα, αμφισβήτησε παγιωμένες αντιλήψεις και ήλθε σε αντίθεση με τα θρησκευτικά δόγματα.

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου