ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Σαμαράς: Θα κάνουμε ό,τι πρέπει για το μισθολόγιο των ενστόλων

Α,έτσι το λένε τώρα…. «Ο,τι πρέπει θα κάνουμε για το μισθολόγιο των ενστόλων»,όχι ότι  μας επιβάλλει το ΑΝΏΤΑΤΟ Δικαστήριοο,το ΣτΕ.

Ας μην ξεχνάμε τα Δικαστήρια δεν κρίνουν μόνο το  δίκαιο και το άδικο,το νόμιμο και παράνομο,αλλά και το τι είναι ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ και τι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΌ.
Και εάν είναι  αντισυνταγματικό πρέπει   αμέσως να θεραπευθεί η αντισυνταγματικότητα.
Και  εν προκειμένω θεραπεύεται μόνο με την ακύρωση του Νόμου που  το ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ έκρινε ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ.
Καθαρές κουβέντες κ.Πρωθυπουργέ.
Όχι  «ήξεις αφίξεις ου,εν πολέμω θνήξεις».
ΠΗΓΗ : "   ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com   " 
«ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2014»

«Η Ελλάδα της υπερηφάνειας, η Ελλάδα της ισχύος, η Ελλάδα του κύρους είναι εδώ» δήλωσε ο πρωθυπουργός, από τον νομό Έβρου, όπου παρακολούθησε την τελική φάση της στρατιωτικής άσκησης «Περμενίων 2014».

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Τόνισε ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο εγγυητής της ασφάλειας της Πατρίδας μας» και δεσμεύτηκε ότι «η πολιτεία θα κάνει εκείνο που πρέπει προκειμένου να ανταποκριθεί με κάθε μέσο στις συνθήκες, στις ανάγκες, ακόμα και με το θέμα του μισθολογίου, για να διασφαλίσει και το μέλλον σε αυτά τα λαμπρά παιδιά. Αυτή είναι η ψυχή του Έλληνα στρατιώτη, που την είδαμε να υπάρχει πίσω από κάθε αεροπλάνο, από κάθε ελικόπτερο, από κάθε άρμα».

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον υπουργό Άμυνας και τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, τονίζοντας: «Η Ελλάδα της υπερηφάνειας , η Ελλάδα της ισχύος, η Ελλάδα του κύρους είναι εδώ. Στη Θράκη μας, σε όλη την Πατρίδα μας. Η Θράκη είναι μια από τις πιο ασφαλείς γωνιές της Ελλάδας μας. Θέλω πραγματικά να συγχαρώ τις Ένοπλες Δυνάμεις για αυτή την εξαίρετη, από κάθε πλευρά, άσκηση. Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο εγγυητής της ασφάλειας της Πατρίδας μας και επαναλαμβάνω ότι είμαστε εδώ, είδαμε με υπερηφάνεια τη δύναμη, την αξιοπρέπεια και το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων».
Εκ μέρους της πολιτικής και της στρατιωτικής ηγεσίας, καλωσόρισε τον πρωθυπουργό ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. «Έχοντας την ευθύνη εξ' ονόματος της κυβέρνησης για αυτό τον τόσο σημαντικό, ευαίσθητο εθνικό τομέα, σας διαβεβαιώνω ότι αυτό που σήμερα βιώσατε και είδατε είναι η αντανάκλαση της πραγματικότητας στον χώρο των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, στον χώρο που, όπως συνηθίζω να λέω, εκδηλώνεται στην πιο περίτρανη μορφή της, η Ελλάδα της τιμής, των αξιών, του καθήκοντος. Και αυτό οφείλεται πάνω απ' όλα στο έμψυχο δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων.
Η Ελλάδα παρά και πέρα από την κρίση παραμένει μια ισχυρή χώρα, χάρη στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, που βρίσκονται πάντοτε στην υπηρεσία του ανώτερου σκοπού τους που είναι η διασφάλιση της ακεραιότητας και της ανεξαρτησίας της χώρας, αλλά και οσάκις χρειαστεί στην υπηρεσία της διεθνούς νομιμότητας» σημείωσε ο υπουργός.
Κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης του «Παρμενίωνα» εκτελέστηκαν βολές ακριβείας από άρματα μάχης Leopard-2HEL και Leopard-2A4, πυρά από αεροσκάφη F-16 της ΠΑ και επιθετικά ελικόπτερα AH-64 Apache της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και πυρά υποστηρίξεως από αυτοκινούμενα πυροβόλα και όλμων.
Η εθνική διακλαδική άσκηση «Παρμενίων 2014» διεξήχθη από 29 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2014 σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο και εντός του FIR Αθηνών.

ΠΗΓΗ : "    http://www.ethnos.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου