ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Απευθείας Μετάδοση - Αρχιερατ.Θεία Λειτουργία από τον Ι.Ναό αγίου Μηνά ...Θεσσαλονίκης Άνθιμος: Να μη λησμονούμε τα εθνικά μας θέματα (ΒΙΝΤΕΟ)


Posted: Μαρτίου 22, 2015 at 6:00 μμ, Last Updated: 
anhims
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.Ανθιμος, γνωστός για την ιδιαίτερη ευαισθησία του πάνω στα εθνικά θέματα, ζήτησε, από τον άμβωνα του Ιερού Ναού του Αγίου Μηνά στο κέντρο της πόλης, την αφύπνιση όλων μας, πολιτικών και μη, για τα φλέγοντα ζητήματα της πατρίδας.

Ο κ.Ανθιμος τόνισε χαρακτηριστικά πως πρέπει να προσευχόμαστε και να δώσουμε βάση στις επαφές που γίνονται για τα οικονομικά θέματα, αλλά να μη λησμονούμε και να μη μένουμε αδρανείς και στα εθνικά θέματα.
Επανέλαβε τις τοποθετήσεις του για τα Σκόπια και την Τουρκία και υποστήριξε πως δεν πρέπει να επιτρέπουμε ενέργειες και λόγια που είναι εις βάρος της Ελλάδας.
Παράλληλα, ανακοινώθηκε πως θα σε λίγο καιρό θα λειτουργήσει το Κοινωνικό Ιατρείο της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης
Δείτε το λόγο του μετά το 2:04:00:


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/03/%ce%b8%ce%b5%cf%83%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%ac%ce%bd%ce%b8%ce%b9%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b7-%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%8d%ce%bc.html#ixzz3VFeSnUUn








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου