ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Αναστάτωσαν ευχάριστα το Ναύπλιο, επτά φιλαρμονικές από το 1ο ARTIVA BAND FESTIVAL (βίντεο)


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 27.4.15 |  | 
 Με επιτυχία και πολύ θετικά σχόλια, έληξε την Κυριακή το 1ο Artiva Band Festival στο Ναύπλιο, δίνοντας μια άλλη διάσταση στο χαρακτήρα και το περιεχόμενο των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Ναυπλιέων.

Το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Απριλίου 2015, η διοργάνωση του 1ου Band Festival, στo οποίo συμμετέχαν φιλαρμονικές από όλη την Ελλάδα γέμισε με μουσικές τα στενά και την πλατεία Συντάγματος, στο Ναύπλιο.
Στο Πρόγραμμα των εκδηλώσεων συμμετείχαν, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήµου Καλλιθέας, η Μπαντίνα Μουσικού σχολείου Καρδίτσας, η Φιλαρμονική Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήµου Περιστερίου, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήµου Ερµιονίδας, η Μουσική Φιλαρμονική Μαρκοπούλου Μεσογαίας, η Φιλαρμονική Δήµου Τρίπολης.
O Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ και η ARTIVA μέσα από αυτή την συνεργασία σκοπεύουν να καθιερώσουν το φεστιβάλ φιλαρμονικών ώστε να εξελιχθεί ανάμεσα στα κορυφαία πολιτιστικά γεγονότα της περιοχής. Δείτε παρακάτω σε βίντεο ένα απόσπασμα της εκδήλωσης της Κυριακής με την συνάντηση των μουσικών σχημάτων στις 12:00 το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος.
ΠΗΓΗ : " http://www.argolikeseidhseis.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου