ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Έρχεται το 2ο Mediterranean Yacht Show 2 έως 6 Μαΐου 2015 στο Ναύπλιο


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3.4.15 |  |  | 
 Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού και ο Δήμος Ναυπλιέων ενώνουν τις δυνάμεις τους και είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν για δεύτερη χρονιά την μεγαλύτερη έκθεση πολυτελών σκαφών στο Ναύπλιο.Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού (GYA) διοργάνωσε το πρώτο Mediterranean Yacht Show από 3 έως 7 Μαΐου 2014 στο Ναύπλιο. Πρόκειται για μια διεθνή έκθεση επανδρωμένων - επαγγελματικών σκαφών αναψυχής η οποία απευθύνεται σε επαγγελματίες του γιώτινγκ. Σε αυτή συμμετείχαν: 

-57 πολυτελή σκάφη: 43 μηχανοκίνητα και 14 ιστιοφόρα

-202 yacht brokers από 17 χώρες: Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, Αυστραλία, Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι , Κροατία , Κύπρος , Γαλλία, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Ελλάδα, Ιταλία, Μονακό, Πολωνία, Ρωσία, Ελβετία, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο & Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

-21 εκθεσιακά περίπτερα
Ο αριθμός των συμμετοχών, η οργάνωση και η ποιότητα των σκαφών κατατάσσουν ήδη το Mediterranean Yacht Show στις κορυφαίες διοργανώσεις του είδους σε παγκόσμιο επίπεδο. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να επιθεωρήσουν τα σκάφη, να γνωρίσουν τα πληρώματα και να συνάψουν συμφωνίες. Η τελετή εγκαινίων έγινε παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου Κου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, του Υπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Κου Γιάννη Μανιάτη, του Υφυπουργού Αθλητισμού Κου Γιάννη Ανδριανού, του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Κου Τάσσου Χειβιδόπουλου, του Δημάρχου Ναυπλιέων Κου Δημήτρη Κωστούρου, του Λιμενάρχη Ναυπλίου Κου Σπύρου Μαρίνου και παρουσία πλήθους κόσμου. Ακολούθησε δεξίωση στο Παλαμήδι με συνοδεία μουσικού συνόλου τριών εγχόρδων προς τιμήν των συμμετεχόντων. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης διεξήχθησαν παράλληλες εκδηλώσεις:

Σεμινάριο για τη νομοθεσία του γιώτινγκ στην Ελλάδα με εισηγητή τον Γιάννη Μαρκογιάννη του Δικηγορικού Γραφείου Γιάννης Μαρκογιάννης& Συνεργάτες.

Σεμινάριο για τις θαλάσσιες διαδρομές στην Μυθική Πελοπόννησο με εισηγήτρια την κα Ελένη Κυριακάκος της εταιρείας Aris Drivas Yachting.

Ανοιχτός διάλογος της Διεθνούς Ένωσης MYBA με θέμα το παρόν και το μέλλον της ένωσης και εισηγητές των εκπροσώπων της, Κου Γιώργο Παππά της Big Blue Yachting και του Κου Jean Claude Herve της Int Marine. 
Εταιρική παρουσίαση της ISM Security. 

Σεμινάριο περιβαλλοντικής ενημέρωσης για την πρόληψη της ρύπανσης και την ασφάλεια στην θάλασσα με εισηγήτρια την κα Ελένη Μαστροκώστα της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος ( HELMEPA)

Διαγωνισμός Chefs’ Competition με επικεφαλή κριτή τον βραβευμένο με αστέρι Michelin, Σεφ Έκτορα Μποτρίνι και θέμα το Ελληνικό Σούσι.

Εταιρικές εκδηλώσεις στα σκάφη.

Σημαντικές- διεθνούς φήμης συμμετοχές: Camper &Nicholsons, Edmiston& Company, Fraser Yachts, Yachting Partners International, Merle Wood & Associates, Inc., Dahm International, Ocean Style by Burgess, Northrop &Johnson, Luxury Charter Group και πολλές άλλες εταιρείες. Τύπος που παρευρέθη: Εφημερίδα η Καθημερινή, τηλεόραση ΣΚΑΪ, Yachting USA, Boat International Russia, Boat International UK, Super Yacht World, Yacht Charter Fleet, Super Yacht Times, Charter Index, Skipper On Deck, Plefsi. Supporters: Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Ναυπλιέων, και η μεγαλύτερη ένωση Yacht brokers στον κόσμο MYBA με μέλη και στις πέντε Ηπείρους. Golden Sponsor: ELINOILS.A. Sponsors: NammosΜύκονος, ΚάβαCellier, Οινοποιείο Σκούρας,Chauffeur Greece, ISM Security, ON-AIR Prο Greek Media Sponsors:Εφημερίδα η Καθημερινή, τηλεόραση ΣΚΑΪ Foreign Media Sponsors: Περιοδικό Yachting USA, περιοδικό Boat International Russia

Το 2ο Mediterranean Yacht Show, θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο Ναύπλιο 02-06 Μαΐου 2015 υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου.

ΠΗΓΗ : "  http://www.argolikeseidhseis.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου