ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Ξεκινάει το Σάββατο το 2ο Mediterranean yacht show στο Ναύπλιο (βίντεο)


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 29.4.15 |  |  | 
 Η 2η έκθεση πολυτελών σκαφών "Mediterranean Yacht Show" στο Ναύπλιο που διοργανώνεται από τις 2 έως τις 6 Μαΐου ανοίγει τις πύλες της στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου 2 Μαΐου.

Μια εκδήλωση που θα βοηθήσει το θαλάσσιο τουρισμό και κατ΄επέκταση τον Ελληνικό τουρισμό.
Στη φετινή δεύτερη έκθεση θα συμμετέχουν πολύ περισσότερα και μεγαλύτερα σκάφη καθώς και περισσότεροι από 200 yacht brokers. Η έκθεση απευθύνεται σε επαγγελματίες του εξωτερικού που καλύπτουν περίπου το 95% στα ναύλα των επανδρωμένων σκαφών στην Ελλάδα.
Ο δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος, επισήμανε το πόσο σημαντική είναι για το Ναύπλιο η διοργάνωση της εν έκθεσης τονίζοντας ότι «η διεθνής έκθεση επαγγελματικών σκαφών αναψυχής η οποία διοργανώθηκε πέρυσι για πρώτη φορά και εξέπληξε επισκέπτες αλλά και συμμετέχοντες απευθύνεται σε επαγγελματίες του γιώτινγκ. Δεν θα μπορούσε να λείπει και φέτος από το τουριστικό πρόγραμμα του δήμου».

Αναφερόμενος στον θαλάσσιο τουρισμό είπε ότι «Ο τομέας αυτός, στον οποίο το Ναύπλιο διαθέτει πρόδηλα κάθε δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει, δεν μπορεί παρά να αποτελέσει άμεσο και κεντρικό στόχο στην προσπάθεια τουριστικής προβολής και ανάπτυξης του Δήμου Ναυπλιέων». Επίσης, τόνισε ότι «ο Δήμος Ναυπλιέων θα εκμεταλλευτεί όλες τις δυνατότητες της περιοχής και σε συνδυασμό με την επικείμενη δημιουργία της Μαρίνας Ναυπλίου, να αποτελέσει το κέντρο θαλάσσιου τουρισμού της Ανατολικής Πελοποννήσου».

ΠΗΓΗ : " http://www.argolikeseidhseis.gr/   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου