ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Την επετειακή φανέλα με το νούμερο "1" του Διομήδη δώρισαν οι παίκτες στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5.5.15 |  |  |  | 
Την Τρίτη 5 Μαΐου 2015 το μεσημέρι στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, δέχθηκε την επίσκεψη αντιπροσωπείας παικτών αλλά και τον προπονητή του Διομήδη κ. Δημητρούλια.
Ο σκοπός της επίσκεψης αυτής ήταν η σκέψη των ανθρώπων του Διομήδη να δωρίσουν στον Δήμαρχο την επετειακή φανέλα του συλλόγου και να την βάλει σε περίοπτη θέση στο γραφείο του. 
Ο Δήμαρχος ιδιαίτερα χαρούμενος δέχθηκε το δώρο που του προσέφερε η αντιπροσωπεία του Διομήδη και με την σειρά του μόνο καλά λόγια είχε να πει για την ομάδα και για την τεράστια προσπάθεια που κάνει για να κάνει υπερήφανους όλους τους Αργείους αλλά και γενικότερα την Αργολίδα, με τις σημαντικές επιτυχίες που έχει μέχρι τώρα σε Ελλάδα και Ευρώπη. 
Ο Δημήτρης Δημητρούλιας, αναφέρθηκε στην πολύ σημαντική βοήθεια του κ. Καμπόσου προς την ομάδα όταν χαρακτηριστικά είπε, δεν είχαν χρήματα για τα ταξίδια τους στο εξωτερικό και ήταν κοντά τους και τους έδειξε έμπρακτα την βοήθεια του αλλά αναφέρθηκε και στην επιπλέον δύναμη που παίρνουν οι αθλητές του όταν παρευρίσκεται και αυτός στο γήπεδο να τους παρακολουθεί. 
Η φανέλα είχε το νούμερο ''1'', μιας και όπως είπε ο Δημήτρης Δημητρούλιας απευθυνόμενος στον κ. Καμπόσο, ξέρει ότι ο αριθμός αυτός είναι ο αγαπημένος του γιατί πάντα παλεύει για να είναι πρώτος και δεν του αρέσει η δεύτερη θέση με λίγα λόγια. 
Αυτό βέβαια φαίνεται και από την απάντηση που πήρε μετά όταν και κάθισαν για να συνομιλήσουν ο Δημητρούλιας από τον Δήμαρχο, ότι η συμμετοχή είναι απλά συμμετοχή, η νίκη όμως και η πρωτιά είναι ότι καλύτερο. Προέτρεψε τους αθλητές να μην εφησυχάζουν με την συμμετοχή αλλά να παλεύουν για την νίκη, για την πρωτιά!!!
ΠΗΓΗ : "   http://www.argolikeseidhseis.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου