ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

57 συλλήψεις σε ευρεία επιχείρηση της αστυνομίας στην Πελοπόννησο


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 31.10.15 |  | 
 Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση χθες 30.10.2015 από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εξακόσια σαράντα επτά (647) άτομα, εκ των οποίων πεντακόσια είκοσι δύο (522) ήταν ημεδαποί και εκατόν είκοσι πέντε (125) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εξακόσια εβδομήντα ένα (671) οχήματα.  Επιπλέον, προσήχθησαν διακόσια σαράντα τέσσερα (244) άτομα, από τα οποία εκατόν εξήντα ένα (161) ήταν ημεδαποί και ογδόντα τρία (83) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν πενήντα επτά (57) άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:
-Ένας (1) ημεδαπός στην Αργολίδα, για καταδικαστικό έγγραφο.
-Τέσσερις (4) αλλοδαποί στην Αργολίδα, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
-Ένας (1) ημεδαπός στην Αρκαδία, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
-Δύο (2) ημεδαποί στην Αρκαδία, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
-Ένας (1) αλλοδαπός στην Αρκαδία, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.
-Τέσσερις (4) ημεδαποί στην Κορινθία, για ναρκωτικά.
-Ένας (1) ημεδαπός στην Κορινθία, για καταδικαστικό έγγραφο.
-Δύο (2) ημεδαποί στην Κορινθία, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
-Δεκατρείς (13) ημεδαποί και έξι (6) αλλοδαποί στην Κορινθία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
-Δύο (2) ημεδαποί στην Κορινθία, για παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.
-Τρεις (3) αλλοδαποί στην Κορινθία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
-Ένας (1) ημεδαπός στη Λακωνία, για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.
-Ένας (1) αλλοδαπός στη Λακωνία, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.
-Τρεις (3) ημεδαποί στη Μεσσηνία, για ναρκωτικά.
-Τέσσερις (4) ημεδαποί στη Μεσσηνία, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
-Ένας (1) ημεδαπός στη Μεσσηνία, για καταδικαστικό έγγραφο.
-Δύο (2) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός στη Μεσσηνία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
-Ένας (1) ημεδαπός και ένας (1) αλλοδαπός στη Μεσσηνία, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
-Δύο (2) αλλοδαποί στη Μεσσηνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Επιπλέον εξιχνιάστηκαν:

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης, μία (1) περίπτωση απάτης, σε βάρος ζεύγους ηλικιωμένων ημεδαπών, η οποία είχε γίνει την 19.10.2015 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος μίας (1) 22χρονης ημεδαπής και ενός (1) 51χρονου ημεδαπού, για απάτη. 

Από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε κατάστημα ημεδαπού, η οποία είχε γίνει την 5.4.2013 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος ενός (1) 34χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, για κλοπή. 

Από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών, σε οικίες ημεδαπών, οι οποίες είχαν γίνει την 5/8.11.2012 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος ενός (1) 25χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, για κλοπή. 

Από το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, η οποία την 1/24.7.2013 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος ενός (1) 59χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά διακόσιες ενενήντα μία (291) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και έντεκα (11) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ κατασχέθηκαν:

Μικροποσότητα ηρωίνης, μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, στην Κορινθία.
Ποσότητα κάνναβης, βάρους -35,9- γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας, αυτοσχέδια ράβδο (γκλοπ) και κινητό τηλέφωνο, στη Λακωνία. 

Ποσότητα ηρωίνης, βάρους -8,8- γραμμαρίων και ποσότητα κάνναβης, βάρους -10,5- γραμμαρίων, στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς
ΠΗΓΗ : "  http://www.argolikeseidhseis.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου