ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Οι αγγλικές εφημερίδες για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού

BLOGGER.:  Παρ ότι είμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ όταν παίζει Ελληνική Ομάδα με οποιαδήποτε ξένη είμαι με την Ελληνική Ομάδα. Τον αγώνα αυτόν το παρακολούθησα και πραγματικά χάρηκα. ΄Ηταν πολύ καλό παιχνίδι και ευχόμαστε σαν ΄Ελληνες να έχει μία καλή συνέχεια όπως κάποτε είχε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  .


Πηγή: Express.gr  30/09/15-14:44
Θριαμβευτής από το Emirates (Εμιρεϊτς) έφυγε ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές Ελλάδας, αν και ισοφαρίστηκαν δύο φορές από την 'Αρσεναλ, τελικά επικράτησαν 3-2 των «κανονιέρηδων» και μπήκαν γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Champions League. Όπως είναι λογικό, τα πρωτοσέλιδα των αγγλικών εφημερίδων στέκονται στην ήττα της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ, με τον τερματοφύλακα, Νταβίντ Οσπίνα, να είναι το κεντρικό πρόσωπο και να δέχεται τα «πυρά», εξαιτίας του λάθους στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού.

Η «Sun» αναφέρει πως οι «κανονιέρηδες» έφυγαν ταπεινωμένοι από την ελληνική τραγωδία, ενώ ο κεντρικός τίτλος είναι ιδιαίτερα καυστικός, αφού κάνει λόγο για «ευρωσκουπίδια». Ο «Guardian» μιλάει για γκαφατζή Οσπίνα, τονίζοντας πως ο Κολομβιανός αφήνει την 'Αρσεναλ να δει, πλέον, κατάματα τον αποκλεισμό.

Η «Mirror» κάνει λογοπαίγνιο με τον Οσπίνα, έχοντας ως τίτλο «Oops... pina», ενώ αναφέρει πως το λάθος του 28χρονου γκολκίπερ διατήρησε την 'Αρσεναλ στον πάτο της βαθμολογίας. Τέλος, η «Daily Telegraph» έχει μοιράσει τη σελίδα στις ήττες των 'Αρσεναλ και Τσέλσι, με κεντρικό πρόσωπα τους απογοητευμένους Αλέξις Σάντσες και Ντιέγκο Κόστα. «Οι Έλληνες σόκαραν την 'Αρσεναλ», σχολιάζει η εφημερίδα το χθεσινό αποτέλεσμα στο «Εμιρεϊτς».

Φυσικά, η μεγάλη νίκη της ελληνικής ομάδας είχε την τιμητική της και στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, που πέρα των άλλων φιλοξενεί και δηλώσεις του Κώστα Φορτούνη.  «Πιστεύω ότι το ομαδικό πνεύμα ήταν το κλειδί του αγώνα για εμάς. Κάθε φορά που η 'Αρσεναλ σκόραρε, εμείς βρίσκαμε τον τρόπο να απαντήσουμε στο γκολ της με ένα δικό μας. Αυτό απέτρεψε τους παίκτες της 'Αρσεναλ να αντιδράσουν», είπε ο διεθνής άσος, ο οποίος έπλεξε και το εγκώμιο του Εστεμπάν Καμπιάσο.

Για τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της ομάδας και για απαντήσεις μέσα στο γήπεδο με έργα και όχι με λόγια, έκανε λόγο ο Βαγγέλης Μαρινάκης. 


ΠΗΓΗ : "  http://www.express.gr  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου