ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΠΟΕΣ: Παραμένουν όπως έχουν τα συνταξιοδοτικά δικαιώματα των στρατιωτικών

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Την 17 Οκτωβρίου 2015 ψηφίστηκε από τους Έλληνες Βουλευτές και δημοσιεύτηκε σε φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως ο υπ΄ αριθμ. 4337/2015 (ΦΕΚ Α΄ 129/17-10-2015) νόμος με τίτλο: "Μέτρα για την εφαρμογή της συμφωνίας δημοσιονομιικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων", στις διατάξεις του οποίου, μεταξύ των άλλων, εμπεριέχονται και διατάξεις που αφορούν τα όρια συνταξιοδότησης των Ελλήνων στρατιωτικών και των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας.
Η Ομοσπονδία μας αισθάνεται πλήρως δικαιωμένη, καθόσον από την αρχή είχε επισημάνει και καθησύχασε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, τα οποία παρασύρθηκαν από δεκάδες ανακοινώσεις πανικού που είδαν το φως της δημοσιότητας από ισάριθμες, ακόμη και "φίλιες", ιστοσελίδες που προσπάθησαν να μεταφέρουν λάθος πληροφορία και να δημιουργήσουν κλίμα ανησυχίας.

Με την παράγραφο 6 του άρθρου 1 του ανωτέρω ψηφισθέντος νόμου επαναφέρεται πλήρως το συνταξιοδοτικό καθεστώς των Ελλήνων στρατιωτικών όπως αυτό διαμορφώθηκε με το νόμο 3865/2010 και απαλείφθηκε και η διάταξη..........Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου