ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ο Γ. ΚΟΥΤΡΑΣ ΚΑΙ Ο Α. ΡΙΖΟΣ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΚΑΒΒΑΔΙΑ «ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΙΣΕΣ»


29/11/2013
Ο Γιάννης Κούτρας, ο παθιασμένος ερμηνευτής που ταύτισε τη φωνή του με το Σταυρό του Νότου, συναντάει τον Απόστολο Ρίζο, έναν από τους πιο ιδιαίτερους και αγαπημένους ερμηνευτές - τραγουδοποιούς της νεότερης γενιάς.
Οι δύο blues ερμηνευτές σαλπάρουν ξανά με τον «ποιητή της θάλασσας», για ένα μουσικό ταξίδι, που γίνεται προορισμός.
Όλα τα μεγάλα ποιήματα του Νίκου Καββαδία σε μουσική Θάνου Μικρούτσικου αλλά και μελοποιήσεις των Δημήτρη Ζερβουδάκη, Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα, Μαρίζας Κωχ, Γιάννη Σπανού, Αρλέτας, Λάκη Παπαδόπουλου, Αργύρη Μπακιρτζή και του συγκροτήματος «Ξέμπαρκοι» θα παρουσιαστούν σε αυτήν την ιδιαίτερη μουσική παράσταση.
Μια μουσική συνάντηση βασισμένη στα αστείρευτα σε νόημα και ευαισθησία τραγούδια του ποιητή των θαλασσών, με συγκλονιστικές ερμηνείες, εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και υποδειγματική εκτελεστική προσέγγιση. Την παράσταση συνοδεύουν προβολές και διανθίζουν σπάνιες ηχογραφήσεις με απαγγελίες του «ποιητή της θάλασσας».
Info:
Οι ημερομηνίες εμφάνισης του Γιάννη Κούτρα και του Απόστολου Ρίζου στο Anodos Live Stage είναι 18 και 25 Δεκεμβρίου (ανήμερα Χριστούγεννα) , 1η Ιανουαρίου (ανήμερα Πρωτοχρονιά) και 8 Ιανουαρίου.
Παίζουν οι μουσικοί:
Μίμης Ντούτσουλης, κοντραμπάσο
Σπύρος Καραμήτσος, τύμπανα
Λευτέρης Πουλιού, σοπράνο σαξόφωνο
Άκης Μουχλιανίτης, πλήκτρα - ενορχήστρωση
Ώρα έναρξης: 22:30
ANODOS Live Stage, Πειραιώς 183, Αθήνα, Τηλ. κρατήσεων: 210 34 68 100
 
ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου