ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Μ. Λιάπης: «Θα τιμωρηθώ όπως πρέπει». ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ

BLOGGER : " Κάποτε κάποιος Υπουργός έριξε χαστούκι σε Αστυνομικό " Το ξεχνάμε αυτό ; ΄Οσοι όμως φόρεσαν ή φορούν την στολή του Αστυνομικού δεν το ξεχνούν. Οι παραβάτες τιμωρούνται ο τότε Υπουργός που έριξε το χαστούκι τιμωρήθηκε ; ΠΗΓΗ : "   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ    "
18/12/2013
Με χειροπέδες οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο πρώην υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης, που νωρίτερα συνελήφθη επειδή οδηγούσε ανασφάλιστο ΙΧ με πλαστές πινακίδες.
Σε βάρος του πρώην υπουργού Μεταφορών ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ψευδή βεβαίωση και πλαστογραφία και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο, από όπου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία.
Επιπλέον του επιβλήθηκαν τρία διοικητικά πρόστιμα για ανασφάλιστο όχημα, κοτσαδόρο και φιμέ τζάμια.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο κ. Λιάπης συνελήφθη στη λεωφόρο Αρτέμιδας όταν μετά από έλεγχο, επειδή παραβίασε στοπ, διαπιστώθηκε πως το τζιπ μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε είχε πλαστές πινακίδες και ήταν ανασφάλιστο. Επίσης, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δεν είχε πάνω του ούτε δίπλωμα οδήγησης.
Ο κ. Λιάπης είπε στους δημοσιογράφους μετά τη σύλληψή του πως έσφαλε, ενώ σε δηλώσεις του από την Ευελπίδων το απόγευμα είπε: «Τον Αύγουστο κατέθεσα τις πινακίδες για οικονομικούς λόγους, για το τεκμήριο. Συνταξιούχος είμαι. Η κρίση είχε αγγίξει και μένα. Δεν λέω ότι είμαι φτωχός. Το αυτοκίνητο το είχα σε μια αποθήκη στο Πόρτο Ράφτη και επειδή θα έφευγα για Ασία φοβήθηκα για τη μπαταρία. Είχα πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας για το 2013. Ασφάλεια δεν είχα γιατί δεν το κυκλοφορούσα. Ήταν η κακία η ώρα. Θα τιμωρηθώ όπως πρέπει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου