ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Γιατί οι αμερικανοί ασκούνται συνεχώς στην Ελλάδα; Ποιος είναι ο άνθρωπος που τους φέρνει;

ΠΗΓΗ :  "    pentapostagma.gr    "

 Που τους χάνεις που τους βρίσκεις τους αμερικανούς κομμάντος ,στην Ελλάδα βρίσκονται τουλάχιστον δυο φορές το χρόνο. Κι αυτό γίνεται τα τελευταία δύο χρόνια. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για την προτίμηση τμημάτων αμερικανικών Ειδικών Δυνάμεων και όπως όλα τα σενάρια έχουν και μια δόση “συνωμοσιολογίας”.
Συνήθως βέβαια η εξήγηση είναι απλή. Και σ΄ αυτή τη περίπτωση όπως τουλάχιστον μας εξήγησε αξιωματικός που γνωρίζει τα σχετικά με την ελληνοαμερικανική εκπαίδευση όλα οφείλονται σ΄ έναν άνθρωπο.
Τον αεροπορικό ακόλουθο των ΗΠΑ στην Αθήνα Michael Sneeder, ο οποίος υπήρξε διοικητής των Special Operations Group που έρχονται για εκπαίδευση. Οι φωτογραφίες είναι από την επίσκεψή του στην Ελευσίνα ,όπου τον υποδέχτηκε ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης υποπτέραρχος Βασίλης Βρεττός.
Ο αμερικανός αεροπορικός ακόλουθος διαπίστωσε πολύ γρήγορα το υψηλό επίπεδο των υποδομών αλλά και του προσωπικού των ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων και προώθησε άμεσα την πρόταση του για τις κοινές ασκήσεις που συχνά πυκνά πλέον γίνονται στη χώρα μας. Εξέλιξη που ασφαλώς είναι εξαιρετικά θετική για την ελληνοαμερικανική στρατιωτική συνεργασία που αυτή τη περίοδο βρίσκεται σε εξαιρετικά καλό επίπεδο. Κι όχι μόνο των ασκήσεων… 

onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου