ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Διώξτε το άγχος με την Εύα Ντελιδάκη

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΑΡΑΣ
05/02/2014
Στην όμορφη και φιλική αίθουσα της σχολής χορού DANZARTE η γνωστή δημοσιογράφος Υγείας, Εύα Ντελιδάκη, επέλεξε να δραστηριοποιηθεί σε έναν χώρο που σήμερα είναι απαραίτητος παρά ποτέ!  

Στην ενδυνάμωση των ανθρώπων, με ομιλίες, διαδραστικό παιχνίδι, διάλογο πάνω σε γνώσεις που αφορούν την πνευματικότητα, τα συναισθήματα, τις σκέψεις που επηρεάζουν το σώμα, το γέλιο, την αγάπη και πολλά άλλα…

Πολλές φορές φιλοξενούνται ειδικοί, θεραπευτές, καλλιτέχνες και μαζί με την Εύα καταφέρνουν να δημιουργούν ένα μοναδικό κλίμα χαλάρωσης, ηρεμίας, αυτογνωσίας, αισιοδοξίας αλλά και λύσεων!  

Στόχος είναι να διώξουμε το άγχος και με καθαρότητα σκέψης να δούμε την καθημερινότητα με άλλη ματιά! Φυσικά η εποχή μας θέλει δράση και αυτό θέλει εκπαίδευση στην σκέψη μας…
Η προσέλευση του κόσμου είναι η απόδειξη , ότι κάτι ΑΛΛΑΖΕΙ!
ΓΙΑΤΙ , ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ…Ή ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΔΡΟΜΟ, Ή ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Ή ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΕΣΥ!
Κάθε Σάββατο στις 6 το απόγευμα από 1ης Φεβρουαρίου.

ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΟΥ 22 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ     210-7474300
H ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ  DANZARTE  υπό την διεύθυνση της δασκάλας Δέσποινας Κουκλάκη ,  διδάσκει  την τέχνη του χορού μέσα στους ρυθμούς  RUMBA-MAMBO-CHACHA-SAMBA-MERENQUE-BACHATA-SALS-TANGO-WALTZ-FOX-TROT-ROCK N; ROLL-DISCO-ZUMBA-HIP HOP-ORIENTAL αλλά και Ελληνικούς  χορούς, (ζεϊμπέκικο-χασάπικο, νησιώτικο, κλπ).
Μέσα από τον χορό ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση, αυξάνει η κοινωνικότητα , αποκτά ευεξία το σώμα και η ψυχή και  όσοι έχουν υιοθετήσει αυτόν τον τρόπο άσκησης, φαίνεται να έχουν περισσότερη αισιοδοξία και αποθέματα ενέργειας για να ανταπεξέλθουν στα εμπόδια της ζωής!
 
ΠΗΓΗ : "   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου