ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ρωσία: Δύο νεκροί από εισβολή ενόπλου σε σχολείο

ΕΛΗΞΕ Η ΟΜΗΡΕΙΑ
04/02/2014
Τη ζωή τους έχασαν ένας καθηγητής και ένας αστυνομικός στο τραγικό περιστατικό της ομηρείας σε σχολείο της Μόσχας, όπου κανένα από τα παιδιά δεν τραυματίστηκε.
 

Σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές ο ένοπλος έφηβος ο οποίος εισέβαλε στο σχολείο του εξουδετερώθηκε και βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, ανακοίνωσαν οι ρωσικές αρχές.
Ο μαθητής τραυμάτισε επίσης και δεύτερο άνδρα της αστυνομίας ο οποίος προσέτρεξε λόγω του συναγερμού που εκπέμφθηκε από το σχολείο.
Εκπρόσωπος των ρωσικών αρχών τόνισε ότι ο δράστης εμφανίστηκε στο σχολείο με όπλο και ο φρουρός ασφαλείας της σχολικής μονάδας προσπάθησε να τον σταματήσει.
Χτύπησε μάλιστα το κουμπί του συναγερμού πριν ακολουθήσει τον μαθητή σε τμήμα της Α΄ Λυκείου όπου δίδασκε συγκεκριμένος καθηγητής Γεωγραφίας.
Ο δράστης πυροβόλησε τον τελευταίο στο στομάχι και στη συνέχεια του έδωσε τη χαριστική βολή στο κεφάλι.
Για λίγα λεπτά στη συνέχεια, οδήγησε 20 μαθητές στην αίθουσα Βιολογίας του σχολείου, όπου και τους κρατούσε ομήρους, για να τους απελευθερώσει όμως πολύ γρήγορα, όπως σημειώνει το ρωσικό αγγλόφωνο δίκτυο Russia Today.
Ο νεαρός φέρεται να πυροβόλησε τουλάχιστον 11 φορές κατά των αστυνομικών οι οποίοι έφτασαν στο σημείο πριν εξουδετερωθεί και συλληφθεί.
 
ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου