ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

« ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΠΡΑΓΑ-ΒΙΕΝΝΗ » Τρίτη (3) ημέρα " Διαδρομή Βουδαπέστη - Πράγα μέσω ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ " Μ ε συμπληρωματικές φωτογραφίας απο Νοέμβριο του Νοέμβριο του 2010

-Αρχές Ιανουαρίου 2014 ένα νεαρό ζευγάρι από το Ναύπλιο  πραγματοποίησε ένα  ταξίδι « ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΡΑΓΑ – ΒΙΕΝΝΗ ».
-Κατά τις διαδρομές από το ένα κράτος στο άλλο πέρασαν και από τις πόλεις : Μπρατισλάβα και Κάρλο Βι βάρι.
-΄Ηταν πραγματικά ένα πολύ ωραίο ταξίδι πλην όμως για την εποχή θα έπρεπε να υπήρχε το χιόνι. Το χιόνι όμως για την χρονιά αυτή άργησε.
-Θα δείτε όμως στο τέλος των φωτογραφιών του 2014 και φωτογραφίες από ένα  άλλο ταξίδι « Νοέμβριο 2010 » γονέων των παιδιών όπου σε αρκετές φωτογραφίες υπάρχει χιόνι και αλλάζει τελείως το τοπίο μάλιστα μία έχει αναρτηθεί και μπαίνοντας στο blogg φαίνεται.  

-Θα αναρτηθούν επτά (7) αναρτήσεις μία για κάθε ημέρα. ΄Ολες αυτές οι αναρτήσεις θα είναι στην ετικέτα « ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΠΡΑΓΑ-ΒΙΕΝΝΗ » όπου και έτσι πραγματοποιήθηκε το ταξίδι.


-Επίσης ίδιος θα είναι ο τίτλος κάθε ανάρτησης με μόνο διαφορά ως προς την ημέρα ανάρτησης ( Πρώτη-Δεύτερη-Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη-΄Εκτη και ΄Εβδομη ) .-






















ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ  2010

Εδώ βλέπουμε το κτίριο της Ελληνικής Πρεσβείας στην Μπρατισλάβα. 

Στην πλατεία μπροστά  έχουν βγει οι παρακάτω φωτογραφίες.

 Είναι διάφορα περίπτερα τα οποία έχουν τα  πρόχειρα τοπικά τους και πικάντικα  φαγητά με το πολύ ωραίο βραστό κρασί λόγω του κρύου.

 Αυτό γίνεται τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο όπου είναι οι μήνες με τις εορτές των Χριστουγέννων. 

Πραγματικά μία ωραία ατμόσφαιρα με συνδυασμό της μουσικής τους. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου