ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ;

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   "

Posted: April 16, 2014 at 11:56 am, Last Updated: April 16, 2014 at 12:00 pm
Άγιο ΦώςΓράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Καλή Ανάσταση αδελφοί και με το καλό να υποδεχθούμε και φέτος το Άγιο φως της Αναστάσεως.
Αυτό όμως ενοχλεί πολλούς και την δυσαρέσκεια τους αυτή ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ. Έτσι, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ αυτές τις άγιες μέρες, υπάρχει κάποιος δυσαρεστημένος που παίρνει την σκυτάλη και αναλαμβάνει την δύσκολη αποστολή, να τολμήσει να μιλήσει δημόσια, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, για το σκοτάδι του κάτω κόσμου.

Ένα σκοτάδι, που έχει καλύψει την καρδιά τους και το πνεύμα τους σε τέτοιο βαθμό, που έχουν απωλέσει τελείως την ντροπή ωσάν τα ζώα. Και όπως τα ζώα αφοδεύουν και ερωτοτροπούν δημοσίως, έτσι και αυτοί ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ να προβάλουν ΔΗΜΟΣΙΑ τον σκοταδισμό τους.
Εφέτος τον άχαρο αυτό ρόλο του “υπερασπιστή” των χρημάτων μας, τον ανέλαβε ο σκοταδιστής Νίκος Δήμου, που σαν τον Ιούδα τον Ισκαριώτη, στενοχωρήθηκε που ξοδεύουμε τα χρήματα για να φέρουμε το (δήθεν) Άγιο φώς, ενώ λέει ο Ιησούς θα τα έδινε στους φτωχούς.
Αν είχε λίγη επαφή με την αλήθεια και το Φώς του Ιησού Χριστού, θα γνώριζε, ότι το να δoθούν τα χρήματα στους φτωχούς, αντί να δoθούν για τον Θεό , ήταν η άποψη ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΤΟΥ ΙΣΚΑΡΙΩΤΗ και όχι του Χριστού.
Όσο για το μέγα και αδιαμφισβήτητο θαύμα της αφής του Αγίου φωτός, αν δεν ζούσε μέσα στο σκοτάδι ένα πράγμα θα γνώριζε. Το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΚΑΘΙ μέσα στο μάτι του Ισραήλ. Και κάθε χρόνο την ίδια μέρα και ώρα αυτό το ΆΧΤΙΣΤΟ Φώς της Αναστάσεως, που στέλνει ο Θεός σε όλους τους Χριστιανούς, οι ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ το κοιτούν με ΜΙΣΟΣ γιατί τους θυμίζει και τους ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ , ότι αυτοί σταύρωσαν τον Μεσσία που ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ.
Από την στιγμή που ξαναϊδρυσαν το κράτος τους το 1948, ψάχνουν να βρούν μία αιτία για να βγάλουν αυτό το ΑΓΚΑΘΙ από το ΜΑΤΙ τους. Παρακολουθούν το Πατριαρχείο και ειδικά την αφή του Αγίου Φωτός, η Μοσάντ και όλες οι στρατιωτικές υπηρεσίες του Ισραήλ, με τέτοια ηλεκτρονικά και τεχνολογικά μέσα παρακολούθησης, που είναι άγνωστα στον κόσμο. Ό άλλος ο σκοταδιστής ο Καλλόπουλος, μας έλεγε ότι ανάβει με φώσφορο. Τον φώσφορο το θειάφι και κάθε στοιχείο που μπορεί να δημιουργήσει, όχι μόνο φλόγα αλλά και σπίθα, μπορούν να το συλλαμβάνουν και να το αναγνωρίζουν ακόμα και από δορυφόρο. Φανταστείτε τι μπορούν να βρούν με τα επίγεια μηχανήματα που παρακολουθούν το Πατριαρχείο.
Υπόνοια να είχαν ότι κάτι περίεργο ή πονηρό συμβαίνει, θα το διέδιδαν σε όλο τον κόσμο, θα κατηγορούσαν το Πατριαρχείο για απάτη και θα εύρισκαν την ευκαιρία που ψάχνουν ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, για να βγάλουν αυτό το αγκάθι από το μάτι τους.
Ας καταλάβουν λοιπόν οι “κύριοι” σκοταδιστές, ότι αυτοί δεν μπορούν να ΞΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από τις ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ και τις ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ του ΙΣΡΑΗΛ.
Αντιλαμβάνομαι βέβαια τον λόγω που το κάνουν, αφού ο μεγαλύτερος εχθρός του ΣΚΟΤΟΥΣ που ζουν , είναι το ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. Το ΑΓΙΟ ΦΩΣ το στέλνει ο Θεός για όλους. Αν δεν αποφασίσουν να φύγουν από το ΣΚΟΤΑΔΙ που ζουν, θα τους τυφλώνει πάντα, ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ.
ΑΝΑΣΤΗΤΩ ο Θεός και ΔΙΑΣΟΡΠΙΣΘΗΤΩΣΑΝ οι εχθροί Αυτού και ΦΥΓΕΤΩΣΑΝ από προσώπου Αυτού οι μισούντες ΑΥΤΟΝ.
Και ο Ιούδας ο Ισκαριώτης ρίχνεται στην πυρά.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΑΓΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΣΧΑ
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου