ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Το συγκινητικό μήνυμα των παιδιών που ξύρισαν τα κεφάλια τους για συμπαράσταση στο 12χρονο καρκινοπαθή συμμαθητή τους! (φωτογραφίες)

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: Σεπτεμβρίου 22, 2014 at 7:00 μμ, Last Updated: 
kefalia1
Και όμως! Μαθήματα ανθρωπιάς παραδίδουν πολλές φορές όχι οι δάσκαλοι στους μαθητές, αλλά οι ίδιοι οι μαθητές στους δασκάλους… Τα παιδιά, πολύ συχνά, αν και πιο αθώα, αποδεικνύονται πολύ πιο δυνατά και με πολύ μεγαλύτερη ωριμότητα και ευαισθησία από εμάς τους ενήλικες.

Ο λόγος για τους 12χρονους μαθητές του Xenion High School στο Παραλίμνι της Κύπρου, οι οποίοι προχώρησαν σε μια άκρως συγκινητική χειρονομία! Ξύρισαν τα κεφάλια τους για συμπαράσταση προς τον 12χρονο καρκινοπαθή συμμαθητή τους, το μικρό Αντωνάκη, ο οποίος υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες αυτό το διάστημα. Μάλιστα, παρακινούμενοι από τα παιδιά, συμμετείχαν και οι δάσκαλοι του σχολείου σε αυτή τη συγκινητική πράξη αγάπης.
Αντί να «απομονώσουν» τον άρρωστο συμμαθητή τους, του άνοιξαν μια τεράστια αγκαλιά και έγιναν όλοι «ίδιοι» με εκείνον, ώστε να μην αισθάνεται άσχημα, να μη νιώθει ότι διαφέρει ή υστερεί σε κάτι από το σύνολο. Μια τρανή απόδειξη του ότι η αγάπη πολλές φορές μπορεί να νικήσει κάθε αρρώστια, ακόμα και το θάνατο. Αξίζει ένα πολύ μεγάλο μπράβο σε αυτά τα παιδιά! Δώσανε σε όλους εμάς το καλό παράδειγμα! Και μας θύμισαν αυτό που είχαμε ξεχάσει… Ότι φιλία σημαίνει αφοσίωση και αγάπη σημαίνει θυσία!
Δείτε τις συγκινητικές φωτογραφίες που σας παρουσιάζει το pentapostagma.gr από το σχολείο της Κύπρου…
kefalia4kefalia3kefalia2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου